Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pogled ispod obrva kakve još niste vidjeli: Je li ovo studentica s najgušćim obrvama na svijetu?

MojFaks | Laganini, 08.06.2018.Pogled ispod obrva kakve još niste vidjeli: Je li ovo studentica s najgušćim obrvama na svijetu?

Poznata slikarica Frida Kahlo prva je proslavila guste i spojene obrve, a u 21. stoljeću top-modeli su ti koji diktiraju trendove pa se tako pojavila Cara Delevingne s kojom su guste obrve doživjele svoju modernu renesansu. No, i Frida i Cara mogu se sakriti pred tek diplomiranom Sophijom - vlasnicom najgušćih obrva koje ste vidjeli.

Sophia Hadjipanteli je nedavno završila marketing na Sveučilištu Maryland, a osim što je mlada nada manekenskih voda, ona je predstavnica trenda gusto spojenih obrva. Koristeći hashtag #UnibrowMovement postala je jedna od glavnih predstavnica tog pokreta na društvenim mrežama pa posljednjih dana plijeni veliku pažnju javnosti.

Sophia je ponosna na svoje obrve...izvor: Instagram@sophiahadjipanteli

Nedavno je diplomirala marketing...izvor: Instagram@sophiahadjipanteli

U slobodno vrijeme bavi se modelingom...izvor: Instagram@sophiahadjipanteli

izvor: Instagram@sophiahadjipanteli

Nakon što smo vidjeli Sophijine obrve nismo se mogli ne zapitati je li upravo ona tek diplomirana djevojka s najgušćim obrvama na svijetu? Iako vjerojatno jest, moguće je da će se uskoro neka nova djevojka pohvaliti svojim, još gušćim, obrvama.

...Studentica poželjela tamnije obrve, istetovirala ih pa požalila!...Ivana Petrić
foto: Instagram@sophiahadjipanteli


guste obrvestudenticaspojene obrveobrveSophia HadjipanteliKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se