Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Zahvalio Croatia Airlinesu što su ga obrokom u avionu vratili u studentske dane

MojFaks | Laganini, 01.09.2017.Zahvalio Croatia Airlinesu što su ga obrokom u avionu vratili u studentske dane

U objavama korisnika na Facebook stranici domaćeg avioprijevoznika Croatia Airlines-s pronašla se i jedna 'nostalgična'.

Jedan korisnik usluga prijevoza CA-a sjetio se svojih studentskih dana zahvaljujući obroku koji su mu ponudili u business klasi: Vindija sokiću na slamku i sendviču.

"Poštovana Croatia Airlines, kao putnik Business klase, neizmjerno se zahvaljujem, što ste mi tijekom kašnjena leta OU 669 od 5 sati, priuštili da se vratim u studentske dane i ponovno okusim Vindi Cocktail kakve serviraju u studentskim menzama.... Još jedno puno hvala na 'večeri'! I na pola čaše Jane na letu prema Dubrovniku u ekonomskoj klasi!", napisao je u svojoj objavi.Njegov komentar izazvao je interes među čitateljima među kojima se razvila rasprava o tome što ulazi u standardni obrok na letovima drugih aviokompanija te što je dovoljno, a što nije. Dok jedni tvrde da u nekim slučajevima nisu dobili niti bocu vode, drugi su se raspisali o luksuznijim menijima koje su kušali na letovima.

L.B./izvor: Facebook@Croatia Airlines
foto: Facebook@Croatia Airlines/Petar Poljak


sok na slamkuavioprijevozKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se