Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

'Zašto nisi završio faks?': Riješi KVIZ i saznaj koji izgovor 'vječnih studenata' opisuje tvoju osobnost

MojFaks | Laganini, 30.07.2018.'Zašto nisi završio faks?': Riješi KVIZ i saznaj koji izgovor 'vječnih studenata' opisuje tvoju osobnost

U životu svatko poznaje barem jednog 'vječnog studenta', a u slučaju da još uvijek postoje osobe koje ne kuže što taj pojam označava, pokušat ćemo najjednostavnije objasniti. To je student koji je krenuo sa studijem primjerice 2005. godine, ali neće ga završiti vjerojatno ni do 2025.

Svaki "vječni student" ima vlastiti razlog zašto još uvijek studira i zašto mu još uvijek diploma ne stoji ponosno na polici. Ponekad se ljudi šale na račun "vječnih studenata" jer je malo smiješno kako to da osoba nakon 15 godina studiranja, primjerice ekonomije, još uvijek nije završila taj faks.

No, dok su neki samo lijeni i krivo im je "pao grah", drugi imaju zbilja čvrste razloge zašto još uvijek studiraju iako su po svakoj logici već trebali završiti. Kako bi se malo zabavili i pustili mozak na pašu, priredili smo za vas kviz koji demistificira vašu osobnost i kaže vam koji izgovor "vječnih studenata" odgovara uz nju:
Ivana Petrić
foto: Shutterstock/Pixlr


...Za skrivanje cuge ili kao pomoć u kuhinji? Riješi KVIZ i saznaj za što će ti jednog dana služiti diploma...kvizvječni studentosobnostkviz osobnostiizgovorKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se