Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Zvijezda serije Mr. Robot prvu plaću potrošio kao svaki prosječni student

MojFaks | Laganini, 15.07.2016.Zvijezda serije Mr. Robot prvu plaću potrošio kao svaki prosječni student

Čini se da zvijezda popularne serije troši novac kao i svi mi ostali – na vraćanje nekih starih, studentskih dugovanja...

Rami Malek je definitivno prošlogodišnje TV iznenađenje i zvijezda u usponu koju je proslavila uloga mladog hakera u seriji Mr. Robot.  Unatoč kompleksnom scenariju serije koju mnogi gledatelji ne shvaćaju, činjenica je da je Malek odličan u svojoj ulozi što su mnogi gledatelji i prepoznali.

Potvrđuje to i činjenica da se serija i njegova uloga svidjela i Robertu Downeyju Jr.-u koji je Maleka posjetio na setu snimanja serije, ali i magazin GQ koji mu je posvetio srpanjsku naslovnicu američkog izdanja.Što mislite da je Malek napravio sa svojim bogatstvom koje je zaradio glumeći u seriji? Ako mislite da je trošio na lukzusne stvari, izlaske, limuzine i alkohol – varate se! Napravio je ono što svi naprave kad se dočepaju prvog, pravog posla: vratio je studentske dugove.

Istina je da je studentski život skup unatoč mnogim subvencijama koje dobivamo. Neki od nas plaćaju školarine, a potrebno je platiti i smještaj, stanarinu, izlaske, materijale za studij i još hrpu stvari. U SAD-u je to još i gore jer su školarine na fakultetima jako skupe pa dosežu i do 70 tisuća dolara godišnje (primjerica na Harvardu).

Tako se i 35-godišnji Malek pohvalio da je isplatio studentski kredit i napokon zatvorio financijsku konstrukciju. Diplomirao je 2003. godine na Sveučilištu u Evansvilleu.

L.B./izvor: GQ
foto: fansided.com


Rami MalekMr. Robotstudentsko dugovanjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se