Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

12 stolova i 24 klupe: U dvorištu Akademije osvanuo vojni šator za prehranu studenata FOTO

MojFaks | Nakon predavanja, 11.11.2020.12 stolova i 24 klupe: U dvorištu Akademije osvanuo vojni šator za prehranu studenata FOTO

Kao što je i najavljeno prošli tjedan, ispred Akademije likovnih umjetnosti postavljeni su šatori u kojima će iksicu moći 'peglati' studenti kojima odgovara ova lokacija, ali ne studiraju na Akademiji.

Kako su prošloga tjedna pojasnili članovi Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu, s obzirom na situaciju da na zapadom dijelu grada nije otvoren niti jedan drugi studentski restoran, u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu, Studentskim centrom i Ministarstvom obrane Republike Hrvatske, radili su na tome da se u dvorištu Akademije postavi veliki šator kojim će biti omogućena ponuda i za studente drugih sastavnica, naravno uz obavezno poštivanje svih epidemioloških mjera.


...Od danas otvorena još 3 studentska restorana, a priprema se i veliki šator za klopanje u centru grada...


Ovog ponedjeljka još su tri studentska restorana otvorila svoja vrata: onaj na Filozofskom fakultetu, Veterini te menza na ALU. No, s obzirom da restoran Akademije u svoje prostore prihvaća samo studente kojima je ovo matična institucija, u dvorištu su podignuti improvizirani šatori za sve one koji žele jesti ovdje, ali nisu studenti ALU-a.


...I ove menze opet otvaraju svoja vrata: Napokon pokriven čitavi Zagreb, a stiže i prirodni sok po smiješnoj cijeni...


Šator M70 s 12 stolova i 24 klupe


Dan kasnije, pripadnici Hrvatske vojske postavili su šator s M70 s 12 stolova i 24 klupe koji će služiti za potrebe organiziranja prehrane studenata. Šator su postavili djelatnici Bojne za opću logističku potporu, priopćeno je iz Ministarstva obrane "To je još jedna u nizu pomoći Hrvatske vojske institucijama civilnog društva u borbi protiv epidemije koronavirusa", kažu iz MORH-a.


foto: Facebook@SSZG


Članovi SZZG-a u svojoj su se objavi zahvalili svima koji su omogućili studentima konzumaciju hrane na zapadu grada. "Istaknuli bi generala-pukovnika Matu Pađena, rektora prof.dr.sc. Damira Borasa, prorektoricu prof.prim.dr.sc. Ivanu Čuković-Bagić, dekana ALU izv.prof.art. Tomislava Buntaka i upravu Studentskog centra", napisali su na službenoj Facebook stranici.


L.B./foto: Facebook@SSZG


Akademija likovnih umjetnostimenzašatoriSZZGkoronavirusKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se