Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

ANKETA: Kako planiraš provesti ljeto?

MojFaks | Nakon predavanja, 08.07.2016.ANKETA: Kako planiraš provesti ljeto?

Došlo je i to dugoočekivano ljeto sa svim svojim blagodatima: ispitni rokovi su iza nas, fakulteti i menze zatvorili su svoja vrata, a roditelji nas očekuju objeručke s hrpom hrane i dosadnim pitanjima o tome kako nam je prošla još jedna akademska godina.

Tko još nije odlučio kako će, s kim i gdje provesti ljeto, sigurno to upravo radi i to 100 na sat jer svi se želimo odmoriti i opustiti prije nove jesenske ludnice i povratka u grad i na fakultet.

Kako ćeš, gdje i s kim ti provesti ljeto? Hoćeš li raditi da zaradiš što više za stanarinu, školarinu i troškove života općenito ili nekamo putuješ? Hoćeš li odmarati ili planiraš aktivan odmor? Ili ćeš možda većinu ljeta biti na nekoj ljetnoj školi, radionicama ili on-line učionicama?

Ispuni našu kratku anketu kako bismo dobili što jasniju sliku o tome kako se, gdje i s kime u ljetnom periodu provode hrvatski studenti.L.B./foto: Pixabay


ljetovanjeanketastudentiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se