Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

[FOTO] Dobrodošlica u legendarni studentski dom: Ovako se partijalo na brucošijadi Save u Roku

MojFaks | Nakon predavanja, 19.10.2017.[FOTO] Dobrodošlica u legendarni studentski dom: Ovako se partijalo na brucošijadi Save u Roku

Ove srijede, 18. listopada, održao se veliki party svih Savljana i onih koji se tako osjećaju. Nema boljeg razloga za slavlje od početka prve/još jedne godine života u najvećem zagrebačkom studentskom domu.

Club Roko ove godine je ugostio sve nove i stare stanare legendarnog zagrebačkog studentskog doma "Stjepan Radić", a vrata su bila otvorena i svima koji se osjećaju kao Savljani, iako možda ne dijele domske sobe i hodnike sa stanarima.


...Tko nije bio na najglasnijoj Noći Save dosad? Nigdje se ne zabavlja, kao tamo gdje su studenti...


Nova akademska godina je na početku, a kao što se dan po jutru poznaje, možemo reći da se svaka akademska godina poznaje po najboljim tulumima koji uslijede svake jeseni - brucošijadama!


Kako je bilo na brucošijadi Save pogledajte na fotkama:
...Dobri duh najlegendarnijeg doma uskoro odlazi: Priča o studentu za kojim će plakati cijela Sava...

foto: Luka Vuković / Tulumarka


Kompletnu galeriju fotografija iz Roka pronađite ovdje, a ako ćete se idućih dana zaputiti na još koju brucošijadu, svakako se zagrijte uz galerije fotografija prijašnjih brucošijada koje možete pronaći na portalu Tulumarka.


...Deku u ruke i pravac kino 'Fantazija': U dvorištu studentskog doma gledajte filmove pod zvijezdama...


L.B./foto: Luka Vuković/Tulumarka


brucošijadaSD Stjepan RadićClub Rokostudentski domSavljaniKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se