Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Imaš studentski rad na temu ženske i rodne problematike? Prijavi se na Natječaj Centra za ženske studije!

MojFaks | Nakon predavanja, 21.06.2019.Imaš studentski rad na temu ženske i rodne problematike? Prijavi se na Natječaj Centra za ženske studije!

Već 12. godinu zaredom, Centar za ženske studije objavljuje Natječaj za dodjelu Nagrade za studentski rad na temu ženske i rodne problematike. Prijave se mogu poslati od 17. lipnja do 10.listopada 2019. godine.

Prijavljeni rad treba se tematski baviti ženskom i/ili rodnom problematikom. Mogu se prijaviti samo radovi nastali u akademskoj 2018./2019. godini, koje su kao sastavni dio studentskih obveza pozitivno ocijenili njihovi nastavnici/e odnosno mentori/ce na njihovim matičnim fakultetima.


Natječaj je otvoren za sve studentice i studente preddiplomskih, diplomskih i integriranih studija visokih učilišta u Republici Hrvatskoj, svih znanstvenih i umjetničkih područja. Za Nagradu se prijavljuje znanstveni, stručni ili umjetnički rad koji je nastao u pisanom ili izvedbenom obliku, uključujući seminarski ili završni rad. Prema opsegu, rad koji se prijavljuje za Nagradu mora imati najmanje 15 kartica.Ako je riječ o radu u izvedbenom obliku, prijava na Natječaj mora sadržavati osvrt autorice/autora rada od najmanje 5 kartica u pisanom obliku uz dostavljenu prateću dokumentaciju. Nagrada se sastoji od povelje i prigodnog dara, a dodjeljuju se tri nagrade.

Centar za ženske studije promiče obrazovanje o ženskoj i rodnoj problematici na interdisciplinarnoj osnovi te potiče istraživanja koja se tiču ženske subjektivnosti, ženske povijesti i kulture, umjetnosti, roda/spola, moći i znanja, autoriteta i nasilja, smatrajući ih nužnim dijelom proizvodnje novih kritičkih teorija i znanja unutar svih područja obrazovanja i cjeloživotnoga učenja.

Više detaljnih informacija o prijavi na Natječaj možete pronaći na stranici Centra za ženske studije.

A.Z.
Foto: Freepik


Natječajstudentski radCentar za ženske studiježenska i rodna problematikaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se