Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Dašak mora u Zagrebu: Studente najvećeg doma iznenadio novi detalj u kupaonicama – uživajte pod tušem! FOTO

MojFaks | Nakon predavanja, 09.07.2018.Dašak mora u Zagrebu: Studente najvećeg doma iznenadio novi detalj u kupaonicama – uživajte pod tušem! FOTO

Kada stanujete u domu, neke banalne i uobičajne stvari percipirate kao pravi luksuz. Studenti koji žive u stanovima o tome vjerojatno ne razmišljaju previše, ali novi zastori za tuš zaista mogu život učiniti ljepšim. U to su se danas uvjerili i studenti smješteni u popularnom domu na Savi jer - sreća se nalazi u malim stvarima.

Studenti iz zagrebačkog doma Stjepan Radić imaju razlog više za tuširanje - njihovi stari zastori iz tuš kabine konačno su zamijenjeni novima. Budući da od prošlog četvrtka navečer pa tijekom gotovo cijelog petka nisu imali tople vode u paviljonima, novi zastori su svakako barem donekle popravili cjelokupni dojam stanovanja u ovome domu.

foto: privatna arhiva

O novim zastorima popričali smo sa studenticom Prirodoslovno – matematičkog fakulteta u Zagrebu koja svoje uzbuđenje jednostavno ne može sakriti. Zašto? Zato što su prošli tuš zastori bili vrlo prljavi pa je tuširanje predstavljalo donekle higijenski upitnu naviku.

Kolegica s PMF-a donosi vam recenziju najnovijeg domsko-kupaonskog detalja


Riječ je o kupaonici koju studentica dijeli s cimericom i s još dvije djevojke. Osim što zastor služi svojoj svrsi, on je čak i lijepo dizajniran, otkriva studentica u svojoj recenziji domske novotarije.

Foto: privatna arhiva

"Svidio mi se uzorak novih zastora jer delfina zaista fali u Zagrebu. Nisam još nijednog vidjela ni na Jarunu ni na Bundeku. Boja je odlična, doduše malo odskače od cijelog ambijenta kupaonice. Posebno mi se sviđa što sada, nakon cijele godine, imam čisti zastor. Stari je bio prljav mjesecima, ali se nikome nije dalo ići do skladišta zamijeniti ga. Budući da je stari zastor bio pun mrlja od ruževa za usne (ne želim znati ni kako ni zašto) mislim da bi možda crveni zastor bio bolja opcija za sljedeću godinu", šaljivo je prokomentirala studentica.

Također je napomenula da joj je teta koja je donijela zastor savjetovala da se postavi tako da "ribice" budu s vanjske strane (gledaju na kupaonicu, a ne prema tuš kadi) jer će tako čitava kupaonica biti ljepša. A s tim se jednostavno moramo složiti.

...FOTO Veš se kuhao u loncu, izlazilo se na ulice, nije bilo mobitela: Bivši stanar pokazao nam kako se prije 30 godina živjelo na Savi...


K tome, studentici se dodatno sviđa zastor jer sada "sve može ostati skriveno". No, otkriva nam još nešto – nikada nije bio problem tuđih pogleda kada je u kupaonici "na snazi" totalno "poseban način zaključavanja".


...GRIJANJE JOŠ UVIJEK NE RADI, ODUZELI IM GRIJALICE: Studenti iz ovog zagrebačkog doma strave uče u jaknama, a to nije jedini problem...


"Zahvaljujući najmodernijem načinu zaključavanja dvaju vrata istodobno (spuštanje daske koja ne dopušta otvaranje), do sada nikada nije bilo problema s nepoželjnim pogledima. Ipak, hvala Savi što nam sve omogućuje!", komentirala je studentica.

Izvor: Facebook@Spotted: Studentski dom Stjepan Radić

Premda ovaj članak nije ozbiljnog karaktera, jako dobro ilustrira koliko studentima u domu zaista znače neke sitnice koje drugi najvjerojatnije uzimaju zdravo za gotovo pa im se iskreno razvesele. Možda će se netko samo nasmijati i odmahnuti rukom na nove zastore za tuš, ali očito puno znači kada oni postoje u kupaonici i kada su čisti.

Ivana Petrić
foto: privatna arhiva


zastorituštuširanjestudenti u domudomSavanovi zastorikupaonicaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se