Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Imaju vlastito Zrće: Studenti iz Međimurja sami napravili bazen od slame – FOTO

MojFaks | Nakon predavanja, 06.08.2018.Imaju vlastito Zrće: Studenti iz Međimurja sami napravili bazen od slame – FOTO

Na vrhuncu turističke sezone, ali i ljetnih vrućina, mnogi bježe na Jadransko more kako bi potražili prijeko potrebno osvježenje. Oni koji nisu te sreće kupaju se na lokalnim jezerima i rijekama. Ipak, iz Male Subotice nam se javila jedna kreativna ekipa, piše eMeđimurje.

Na vrhuncu turističke sezone, ali i ljetnih vrućina, mnogi bježe na Jadransko more kako bi potražili prijeko potrebno osvježenje. Oni koji nisu te sreće kupaju se na lokalnim jezerima i rijekama. Ipak, iz Male Subotice se javila jedna kreativna ekipa, piše eMeđimurje. Oni su u vrtu jednog od njih odlučili u kratkom roku napraviti vlastiti bazen. Student Sveučilišta Sjever Karlo Logožar, Karlo Balent, Filip Novak i Luka Križaić u dva su dana "izgradili" bazen dužine 17, a širine 8 metara.


...Zrće u dvorištu: Student iz Međimurja za prijatelje napravio bazen od slame...


Vesela ekipa prikupila je sav potreban materijal i bacila se na posao. U dva poslijepodneva na njihovom "Zrću" osvanuo je veliki bazen, a u blizini njega i suncobran, ispod kojeg se našlo osvježenje i u vidu pića. Za još bolju atmosferu pobrinuli su se dobrim ozvučenjem, piše eMeđimurje.

Gradnja bazena... izvor: eMeđimurje

Izvor: eMeđimurje

Momci su bili kreativni i sada za njih nema vrućine... izvor: eMeđimurje

Svaka čast kreativnim dečkima jer im je njihova kreativnost donijela fino osvježenje. Cijelu galeriju fotografija gradnje bazena pogledajte ovdje.

Ivana Petrić
izvor: eMeđimurje.hr
foto: Unsplash


bazenizgradili bazenstudentiMeđimurjeosvježenjeljetoKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se