Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

VJEROVALI ILI NE! Isprobala pa poručila studenticama: Seks s profesorom je najbolje iskustvo koje možete doživjeti tijekom faksa

MojFaks | Nakon predavanja, 18.04.2018.VJEROVALI ILI NE! Isprobala pa poručila studenticama: Seks s profesorom je najbolje iskustvo koje možete doživjeti tijekom faksa

Mnogi će reći da je studiranje najljepše razdoblje u životu mlade osobe zbog stjecanja novih iskustava, znanja, otvaranja novih horizonata i u krajnjoj liniji – odrastanja. No, s tim se do kraja ne slaže jedna djevojka koja studenticama poručuje da je najbolji dio studiranja zapravo seks s profesorom.

Internet je pun savjeta o tome što bi svakako trebali napraviti, a što izbjeći tijekom akademske karijere pa se tako tu našao i savjet da se studentice trebaju seksati s profesorima. Tekst Amande Ross s tim "savjetima" i obrazloženjima zašto će studenticama seks s profesorom "biti najbolji u životu", izašao je na stranici babe.net.U svom tekstu naslova "Seks s profesorom s faksa je najbolje iskustvo koje možeš imati tijekom studija" navela je argumente zašto bi studentice trebale spavati s profesorima. Nismo sigurni je li riječ o šali ili ne, ali zato vam prenosimo dijelove Amandinog teksta pa procijenite sami:

"Studenti često vlastite studentske listove pred kraj semestra napune temama o tome što svatko treba iskusiti prije diplome pa se tu nabrajaju različite, gotovo nebitne stvari. Reći ću vam što zbilja trebate napraviti prije diplomiranja: spavajte s jednim od vaših profesora!

...Istraživanje pokazalo da bi studenti radije zgriješili s profesoricama nego njihove kolegice s profesorima...


...Najčešće seksualne fantazije uključuju i seks s profesorom!...


Oni mlađi koji su tek na početku studija to svakako stignu izvesti, a studenti koji uskoro završavaju fakultet imaju još par mjeseci šanse za taj pothvat. Ovdje je nekoliko razloga zašto treba razmisliti o spavanju s profesorom:

Poboljšat će vam se ocjene


Znam da je ovo zapravo najjadniji razlog da spavate s profesorom i djevojke se sve češće zbog toga neozbiljno shvaća u akademskom svijetu, ali seks s profesorom će vam zbilja pomoći u tome da ocjene budu više. Nema šanse da te čovjek s kojim spavaš pogleda u oči i kaže da ti je seminarski rad totalno u banani.

Stariji muškarci su bolji u krevetu


Koliko dugo postoji vaš seksualni život? Dvije godine? Koliko godina imate? Vjerojatno 20. Iako mislite da vam je seks s onim zgodnim kolegom iz grupe 'nešto najbolje što ste iskusili u životu', realnost je zapravo daleko od istine. Ni on nema pojma o seksu. No, znate li tko zna? Vaš profesor! Kako bi bili dobri u seksu morate se seksati neko vrijeme jer vježba čini čuda, a budući da je profesor ipak malo stariji tip od vas, on zna puno o seksu i to u praksi. S druge strane, on će biti jako sretan što će dodirnuti grudi na koje još uvijek ne djeluje gravitacija.

Što može biti više seksi od seksa s profesorom?


Postoje razlozi zašto tražilice porn stranica izbacuju milijune rezultata kada u njih zajedno napišete pojmove 'profesor' i 'student'. Taj odnos je oduvijek palio ljude, a i nema ništa više seksi od toga da znate točno što u seksu voli lik koji upravo stoji pred vama i cijelom grupom te drži predavanje.I dalje nismo sigurni je li riječ o "troll" tekstu ili je autorica ozbiljna. U svakom slučaju, radi se o subjektivnim stavovima jedne studentice, a nikako o općeprihvaćenim stavovima djevojaka studentske populacije. Ovu čudnu priču i savjete možete pročitati na linku.

Ivana Petrić
izvor: babe.net
foto: Shutterstock


spavanje s profesoromsavjetiseks s profesoromstudenticeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se