Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Je li ovo u redu? Student fotkom javno 'cinkao' kolegice jer su na predavanje došle mamurne

MojFaks | Nakon predavanja, 26.02.2019. Je li ovo u redu? Student fotkom javno 'cinkao' kolegice jer su na predavanje došle mamurne

Studenti ponekad na predavanja dolaze pospani, ali i mamurni. Tada uglavnom sjede negdje u zadnjoj klupi i kroz poludrijemež slušaju predavanje. Takve scene nisu rijetkost, ali je rijetko da kolege javno žele 'obrukati' i 'cinkati' jedni druge kada dođe do takvih situacija. No, jedan student iz Srbije je upravo to napravio.

Fotografija nastala u ponedjeljak na Farmaceutskom fakultetu u Beogradu prikazuje dvije studentice kako spavaju na predavanju. Autor fotografije je ni više ni manje nego njihov kolega iz grupe koji je fotkom htio pokazati kako se mladi u Srbiji, budući farmaceuti, "nalijevaju" alkoholom preko vikenda.


...Varanje na ispitu: Pitali smo studente prijavljuju li kolege koji prepisuju - šokiraju li vas odgovori?...


"Prilažem ovu tužnu fotografiju današnje mladeži u Srbiji, koja se vikendom nalijeva alkoholom, a ponedjeljkom u prepunom amfiteatru našeg dobro poznatog Farmaceutskog fakulteta u Beogradu trijezni i oporavlja od mamurluka, i pod pretpostavkom lakih droga.", napisao je student redakciji srpskog Telegrafa.

Čitatelj Telegrafa je bez problema fotografirao svoje kolegice na predavanju i to poslao u redakciju... foto/izvor: Telegraf

Kada je ekipa Telegrafa pitala studenta za detalje, otkrio je da su se djevojke požalile da im je loše te da su pijane od petka popodne. Student je vjerojatno htio sebe prikazati u ljepšem svjetlu kroz "mamurne kolegice" jer realno gledano, nisu ove djevojke jedine. Sigurno ste i sami bili svjedok oporavljanja od pijanstva pod predavanjem (ili ste pak to i sami jednom prošli) pa premda prizor nije lijep, vjerojatno niste fotografirali te ljude i fotografiju poslali u neki medij.

...'Čovjek se može dobro odmoriti na faksu': Studenti otkrivaju koliko često spavaju na predavanjima...


Nije u redu spavati i biti mamuran na predavanju, ali nije lijepo ni "drukati" jer upravo vi sutra možete biti ti koji će morati na jutarnje predavanje nakon nenadane sinoćnje pijanke.

Ivana Petrić
izvor/foto: Telegraf


Farmaceutski fakultetmamuranmamurnekolegicestudentcinkaoKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se