Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pobjednik koji se uvijek rado srče! Zagrebački studenti odlučili koji im je najdraži SOKIĆ NA SLAMKU iz menze

MojFaks | Nakon predavanja, 02.07.2018.Pobjednik koji se uvijek rado srče! Zagrebački studenti odlučili koji im je najdraži SOKIĆ NA SLAMKU iz menze

U menzi uz finu klopu, studenti vole i popiti svoj omiljeni sok. Sokovi u menzi su ustvari 'sokići' različitih okusa koji nas često bace u djetinjstvo zbog toga što dolaze u tetrapak izdanju sa slamčicom. No, koji od okusa studenti ipak najviše vole?

Naranča, jabuka, breskva, višnja...sve su to okusi sokova koji se mogu naći u studentskim menzama. Nedavno se u  jednoj Facebook grupi studenata pokrenula rasprava o najfinijem sokiću na slamku koji možete popiti u menzi. Student je raspravu pokrenuo nominacijom soka od višnje, dok su mnogi to opovrgavali te navodili svoje omiljene okuse.

Iako je samo jedan okus odnio pobjedu, bilo je i onih koji su komentirali da im je ipak draži multivitamin koji nije bio dio ankete...izvor: konzumshop.ba

Studentica Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu kazala nam je da njena prijateljica obavezno ide u menzu, ne jede ništa, ali si zato kupi tri sokića koje sa zadovoljstvom popije. Rasprava među studentima na Facebooku i ova simpatična navika spomenute studentice navela nas je da napravimo malu anketu među studentima.

Sokić od marelice rastura, a breskva na zadnjem mjestu


Zagrebački studenti odgovorili su na anketu i većina je proglasila sok od marelice kao definitivnog pobjednika. Za vrijeme pisanja ovog članka čak je 211 studenata dalo svoj glas okusu marelice. Na drugom mjestu smjestio se sok od borovnice koji preferira 144 studenta, a okus naranče vole 82 studenta.


Sok od jabuke "ubrao" je 65 glasova, višnja 55, a za sok od breskve glasao je tek 41 student. Ne znamo je li vas pobjednik ove "sokić utrke" iznenadio ili je li marelica i vaš omiljeni okus, ali jedno je sigurno – rijetko tko može odoljeti malom soku u tetrapaku iz menze.

...Kad su rane preduboke da ikad zaboravite: Studenti otkrili koja će ih hrana ZAUVIJEK I UVIJEK podsjećati na menzu...Ivana Petrić
foto: konzum.hr/vindija.hr


soksokićsok iz menzesok u tetrapakuslamkaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se