Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Kada ti prisjedne 'dobar tek': Pogledajte što se splitskim studentima u menzi servira kao pizza

MojFaks | Nakon predavanja, 09.10.2018.Kada ti prisjedne 'dobar tek': Pogledajte što se splitskim studentima u menzi servira kao pizza

Nezadovoljstvo studenata u Splitu raste iz dana u dan, a to se lako može zamijetiti po Facebook stranici Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu. Ondje Zbor optužuje Upravu SC-a, prozivaju ih zbog izbacivanja studenata iz doma zbog turista i partijanera s Ultre, a sada su pokazali i što im se servira pod 'pizzu' u menzi.

Studentski zbor Sveučilišta u Splitu prije par dana je objavio na službenoj Facebook stranici izgled pizze u menzi. Njihova objava je vrlo ironična jer su uz fotografiju pizze koja, gurmanskim rječnikom rečeno, nije apetitlich te djeluje kao komad tankog tijesta s tu i tamo kojim komadićem salame i gljiva, priložili i "nagradu"."Nagradu", odnosno, vlastitu "Zlatnu kunu" za najpoduzetnika godine studenti su odlučili uručiti Petru Smajiću, ravnatelju Studentskog centra u Splitu. Spomenutom objavom studenti su pokazali da su i dalje nezadovoljni vodstvom SC-a pa čak i obrokom koji bi kao trebao biti pizza u menzi. No, ovi studenti još imaju sreće jer, prisjetimo se, studenti iz Slavonskog Broda u jedinoj menzi doslovno nedovoljnu pečenu hranu i to već mjesecima.


...Sirovi ćevapi i sendviči za plakati: Studenti iz Slavonskog Broda očajni i ljuti zbog splačina koje im se serviraju u menzi - FOTO...Ivana Petrić
foto: Facebook@Studentski zbor Sveučilišta u Splitu/Pixabay


Studentski zbor SplitSC splitpizzamenzaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se