Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

NOVO U PONUDI: Na recepcijama ovih studentskih domova moći ćete kupiti maske 'po nabavnim cijenama'!

MojFaks | Nakon predavanja, 07.09.2020.NOVO U PONUDI: Na recepcijama ovih studentskih domova moći ćete kupiti maske 'po nabavnim cijenama'!

Život u studentskim domovima od ove jeseni odvijat će se po novim pravilima.

Nakon što su započela useljavanja studenata u studentske domove u svim većim hrvatskim gradovima, studentski centri objavili su pravila za useljenje i ponašanje u domovima u skladu s preporučenim epidemiološkim mjerama. 

...Život u domu nije što je nekad bio! Članci 5. i 15. prekriženi: Nema više društva u sobi, a i useljavanje se vrši na samo jedan način...


Nova domska pravila studente očekuju već na samom ulazu u dom: bez maske ne mogu ući. Ravnatelj Studentskog centra u Rijeci, Dinko Jurjević za Novi list govori da se useljenje mora obaviti uz poštovanje minimalnog fizičkog razmaka, nošenje maske i mjerenje temperature, a do početka listopada u riječke domove ući će 1350 studenata.

...NOVA pravila u domovima diljem Hrvatske: Nema mijenjanja soba, maske i u zajedničkim prostorijama, u slučaju zaraze MORAT ĆETE ISELITI...


Detaljna pravila kako će izgledati "novo normalno" i u ostalim studentskim domovima možete pronaći ovdje.

Pored zabrane posjetitelja koji nisu korisnici smještaja, okupljanja na hodnicima, nošenje maski je na vrhu liste pravila koja su obavezna. Nekada smo pretraživali torbu kako bismo provjerili jesmo li spremili slušalice i ključeve, danas to radimo s maskama. A Studentski centar u Rijeci odlučio je i ponuditi lijek za to.

...Pitali smo studente hoće li NOSITI MASKE na predavanjima i tko to treba platiti? Evo u čemu se slažu, a što ih je PODIJELILO u dva tabora...


"Na recepcijama domova moći će se kupiti maske po nabavnim cijenama", kazao je Jurjević za Novi list te dodao kako će se neka pravila primjenjivati kao preporuke, no neka, poput nošenja maski, bit će uvjetovana.

A.Z.
izvor: Novi list
foto: Shutterstock By Melwin clicks


studentimaskenošenje maskistudentski domovikupovinaprodaja maskiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se