Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

'Pred cijelom dvoranom pitao sam profu smijem li do wc-a': Mladi otkrili koja je 'najbrucoška' stvar koju su napravili na faksu

MojFaks | Nakon predavanja, 04.02.2019. 'Pred cijelom dvoranom pitao sam profu smijem li do wc-a': Mladi otkrili koja je 'najbrucoška' stvar koju su napravili na faksu

Budući da je nova akademska godina počela u listopadu, nakon silnih obaveza i sada ispitnih rokova, brucoši se već osjećaju iscijeđeno i kao da odavno studiraju. Međutim, tko je tek na prvoj godini faksa taj je i dalje brucoš, dakle još uvijek 'zelen', naivan i barem donekle entuzijastičan.

Sjećate li se kako je izgledalo vaših prvih mjesec dana na studiju? Ako je to bilo nedavno to znači da ste još uvijek brucoš i sjećanje vam je friško. No, i oni kojima to sjećanje u glavi "kiseli" par godina već odavno nisu brucoši. Ipak, i oni se sjećaju svog prvog dana, tjedna i mjeseca na fakultetu jer to iznimno teško zaboraviti.

...Evo kako ih izbjeći: 7 najčešćih grešaka koje rade brucoši tijekom prva tri mjeseca studiranja...Možete li se prisjetiti kakvi ste tada bili? Vjerojatno zbunjeni, niste bili sigurni više koja pravila ostaju u srednjoj školi te koja isključivo vrijede za fakultet, malo u strahu od profesora i kolega te u isto vrijeme uzbuđeni i nervozni. Baš tih dana prisjetili su se korisnici Reddita pa ispričali koja je "najbrucoška" stvar koju su napravili na prvoj godini fakulteta. Ovo su neki od urnebesnih odgovora:

"Pitao sam profu pred dvoranom u kojoj je bilo 80 nepoznatih ljudi, odnosno kolega koje vidim prvi put, smijem li ići na wc..."

"Kupila sam sve knjige. Ništa nisam kopirala. Budala!"


"Bližio se kraj semestra i ja sam slučajno zaspala iza na klupi tog jednog predmeta iz ekonomije. Budući da sam zaspala, nisam čula da je profesorica naglasila da niti malo neće tolerirati kašnjenje na ispit i da se datum ispita pomiče. Učila jesam, ali nisam znala da će ispit biti dan prije. Kada sam to konačno shvatila, brzo sam se spremila, popakirala odjeću u kofer, došla na ispit i odglumila da sam imala obiteljski smrtni slučaj i da sam se tek sad vratila s puta. Dala mi je da pišem ispit, ali mislim da je primijetila da muljam. Valjda žena cijeni trud, a ja sam ga dosta uložila!"

"Kolega je radio tulum, a ja sam se ondje pojavio u 20 h. Jasno, satima još nije bilo nikog""Ulio sam tekući deterdžent za suđe u perilicu suđa i otišao u svoju sobu igrati igre"

"Pokušala sam biti prijateljica sa svakim koga sam srela na faksu i u domu"


"Prepio sam se na brucošijadi"


"Izabrala sam izborne predmete čija su predavanja bila petkom u 8 ujutro. Nakon tog semestra vidjela sam da to nije dobra ideja. Nikad više!"

"Masturbirao sam u sobi u domu, a da nisam zavukao zavjese. Živio sam u prizemlju"

"Kasnila sam na predavanje i prvo trčala na bus. Kada sam izašla iz busa trčala sam kao budala do faksa jer sam mislila da ću dobiti kaznu jer kasnim...strašno!"


autor: MojFaks
foto: Unsplash


brucošiotkrilinajbrucoškamladiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se