Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Radnica kantine dobila otkaz nakon što je studentu bez novca dala obrok

MojFaks | Nakon predavanja, 03.06.2019.Radnica kantine dobila otkaz nakon što je studentu bez novca dala obrok

Radnica kantine otpuštena je nakon što je učeniku srednje škole u New Hampshireu u SAD-u dala ručak iako nije imao novca za obrok.

Bonnie Kimball radila je u kantini srednje škole Mascoma Valley. Nakon što je račun učenika pokazao da nema sredstava za platiti ručak, Kimball ga je pustila da ode sa svojim obrokom. Kimball je bila zaposlenica trgovine hranom Café Servicesa, a njen menadžer je vidio susret. Nakon što je ispitao o hrani s kojom je učenik otišao, uručen joj je otkaz nekoliko dana kasnije.

Glasnogovornica prodavača sa sjedištem u Manchesteru za Associated Press izjavila je da nikada ne bi ovlastili zaposlenika da ne pruži obrok učeniku i da zaposlenica neće biti otpuštena jer je dala ručak studentu.

Foto: Pixabay

Kimball ima četvero unučadi u školskom okrugu i odlučna je da se ne vrati na posao. Kako tvrdi, tvrtka joj nudi povratak na posao samo kako produžila ugovor sa školom.

Kad sam izašla iz škole na dan kad sam dobila otkaz, sve što mi je prolazilo kroz glavu bilo je da neću moći ponovno pokazati svoje lice. Ljudi bi mislili da sam lopov ”, rekla je Bonnie te dodala da joj podrška, koja je uslijedila, čini da se osjeća bolje, prenosi britanski Guardian.

Lokalnom listu je kazala da je ručak koštao oko 8 dolara, a učenik se sljedećeg dana vratio kako bi platio račun. Bonnie je dobila lavinu podrške na društvenim mrežama, a slavni kuhar, José Andrés, ponudio joj je posao u jednom od njegovih restorana zbog njezine ljubaznosti.


...Za 'mesojede' među studentima ima više opcija: Otkrivamo kako je biti vegetarijanac i vegan na studentskome budžetu...MojFaks
Izvor: Glas Istre
Foto: Pixabay


radnica kantinebesplatan obrokučenikSADKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se