Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

A mislili ste da sve znate: Što će svaki brucoš naučiti o seksu do diplome

Objavljeno prije 2 dana u Nakon predavanja

'Mladi i zeleni' – idealan je opis za brucoše koji još uvijek zbunjeni traže kabinet gdje se održava usmeni ispit. Bez obzira na to što još imaju životne i 'fakultetske' škole pred sobom, puno toga će još naučiti i o seksu.

Pričali s bakom na Skypeu i prali cimerovo rublje: Studenti nam rekli što bi radili radije nego učili

Objavljeno prije 2 dana u Nakon predavanja

Sigurno bi se mnogi složili s idejom da se 'ispitni rokovi' preimenuju u 'ispitni smorovi' jer nam vise za vratom najmanje nekoliko godišnje.

Nova pjevačica grupe Colonia i bivša stanarka 'Save' otkrila: 'U domu mi se posebno sviđalo zajedništvo'

Objavljeno prije 3 dana u Nakon predavanja

U grupi Colonia više ne 'caruje' Indira Levak jer je na pjevački tron zasjela 25-godišnja Ivana Lovrić. Ono što je nama posebno zanimljivo u životopisu nove pjevačke zvijezde jest činjenica da je dvije godine živjela u studentskom domu 'Stjepan Radić'.

Napisati ju sam ili učiti iz 'ostavštine' prošle generacije? Studenti otkrili kako izgleda idealna skripta

Objavljeno 13.06.2017. u Nakon predavanja

Na sam spomen ispitnih rokova studentima se diže kosa na glavi, a spas u zadnji čas (a nekad i u prvi čas) je skripta. Skripta nije knjiga, ali zato se sve bitno za ispit u njoj nalazi. Ili bi barem tako trebalo biti.

Čisti li netko ove studentske sobe!? Našla izgubljeni indeks bivše stanarke Save nakon godinu dana

Objavljeno 13.06.2017. u Nakon predavanja

Svakom studentu je srce barem jednom stalo kada nije mogao pronaći indeks ondje gdje ga je ostavio. Nije da strahujemo jer smo u tom slučaju 'izgubili' ocjene i potpise nego zato jer za novi indeks moramo iskeširati popriličan novac, baš kao i ova stanarka najvećeg zagrebačkog doma.

'Blanket' and chill: Student u timu koji je napravio aplikaciju za sve filmofile u Hrvatskoj

Objavljeno 12.06.2017. u Nakon predavanja

Umotati se u dekicu i gledati film omiljena je zanimacija studenata, a osobito za vrijeme ispitnih rokova kada bi trebali učiti. Uvijek ćemo radije pogledati dobar film nego pročitati 200 stranica dosadne skripte, a uz aplikaciju 'Blanket' sigurno se više nećemo mučiti odabirom filmova.

Finalistica prestižnog natjecanja: Studentica Dinka uz pomoć šminke pretvara se u bića iz mašte

Objavljeno 06.06.2017. u Nakon predavanja

Kozmetička industrija je unazad nekoliko godina doživjela pravu renesansu, a jednim dijelom to se dogodilo zahvaljujući beauty vloggericama i YouTubericama. Uz nekoliko poteza makeup kistom i poznavanje tehnika šminkanja, neke od tih šminkerica transformiraju se u neobične 'likove', a među njima je i studentica Dinka Vojvoda.

Nepravda, korupcija, asistenti koji 'sole pamet': Studenti otkrili zašto jedva čekaju kraj fakulteta

Objavljeno 05.06.2017. u Nakon predavanja

Otkada smo krenuli u osnovnu školu slušamo o veličanju đačkog doba jer to bi trebao biti najljepši i najbezbrižniji dio našeg života. Iako kao školarci ne brinemo za režije ili teški samostalan život, i kao studentima nam 'trube' da je baš to vrijeme najbolje. Misle li i studenti jednako?

Neobičan vrt u srcu grada: Zagrebačke studentice kreirale vertikalni povrtnjak

Objavljeno 05.06.2017. u Nakon predavanja

Ljubitelji prirode, zdrave hrane i plodova iz vlastitog vrta sigurno prate trendove kada je riječ o vrtlarenju. U korak s trendovima idu i studentice iz Udruge studenata krajobrazne arhitekture jer su napravile vertikalni povrtnjak s ciljem poboljšanja kvalitete života.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se