Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

'Moramo se čuvati mi muški': Ovaj hrabri student kineziologije pobijedio je rak testisa – dvaput

Objavljeno 15.11.2019. u Nakon predavanja

Diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj, studeni je poznat kao Movember (naziv nastao od kombinacije riječi moustache i november) kada muškarci masovno puštaju brkove s ciljem osvještavanja o muškome zdravlju.

Noćne ptice, majstori zanata ili kampanjci? Studenti koji uče dugo u noć otkrili su nam svoje tajne

Objavljeno 15.11.2019. u Nakon predavanja

Neki studenti najviše vole učiti noću jer kažu da tada imaju najviše mira, a neki će za ovim načinom učenja posegnuti samo kad 'zagusti'. No, sigurni smo da nema studenta koji se barem jednom nije okušao u svim čarima, ali i zamkama noćnoga učenja. Ako nisi, pitamo se – jesi li stvarno učio?

Ne možete zamisliti ručak bez ovih favorita? Onda je NOVA BRZA blagajna u EXPRESS restoranu baš za vas!

Objavljeno 15.11.2019. u Nakon predavanja

Nova brza blagajna Express restorana u SC-u nudi proizvode komadnog asortimana, stoga više ne trebate čekati u redu ako želite naručiti samo određene proizvode. Saznajte koje!

Najluđe stvari koje su zagrebački studenti napravili '5 do 12' i pobijedili! Evo kako ih TI možeš nadmašiti već ovaj vikend

Objavljeno 13.11.2019. u Nakon predavanja

Tko to kaže, tko to laže da su studenti zloglasni majstori kampanjstva? Imamo odličnu priliku za ponoviti gradivo!

Student zagrebačkog Prava mora na skupo liječenje: Evo kako mu i vi možete pomoći da pobijedi zloćudnu bolest

Objavljeno 13.11.2019. u Nakon predavanja

Mladić Kristian Jukić sa svojih devetnaest godina vrijedan je student Pravnog fakulteta u Zagrebu, sportaš i, kako ga kolege opisuju, mladić pun veselja koji uvijek teži ka uspjehu, a iz poraza nastoji izvući ono najbolje.

Na Filozofskom fakultetu prikupljaju se kabanice, jakne i cipele. Akcija itekako ima smisla, a pridružiti se možete i vi

Objavljeno 13.11.2019. u Nakon predavanja

Inicijativom Studentskog zbora Filozofskoga fakulteta u Zagrebu organizirana je akcija prikupljanja kabanica, jakni i cipela za ljude koji trenutno žive u teškim uvjetima u okolici Bihaća u improviziranom izbjegličkom kampu bez struje i tekuće vode.

Iskaznica za koju se plaća i do 1700 kuna! Ako i vi kupujete X-icu, ove stvari MORATE ZNATI

Objavljeno 12.11.2019. u Nakon predavanja

Sveopće je poznato da je kupoprodaja ili posuđivanje X-ica među studentima, kao i onima koji ne pohađaju fakultet, ilegalna radnja. Unatoč tome, to ne zaustavlja mnoge da svejedno prodaju ili posuđuju iksice kojima ostvaruju pravo na subvencioniranu prehranu.

Studirati u manjem gradu - DA ILI NE? Evo što kažu studenti koji diplomu 'ganjaju' u Krapini, Čakovcu, Šibeniku...

Objavljeno 08.11.2019. u Nakon predavanja

I vrapci na grani već znaju da je studirati u većem gradu jednostavno 'must', a i po pričama ostalih prijatelja već i predobro znate kakav se studentski život vodi u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Zadru. No, jeste li se ikada zapitali kako je studirati u manjim hrvatskim gradovima?

IPAK NIJE MIT! Počela kontrola ilegalaca u domu: 'Lupali su na vrata u 6:20, tražili dokumente...'

Objavljeno 07.11.2019. u Nakon predavanja

Nezakonita prodaja smještaja u studentskim domovima postala je uobičajena praksa koja traje već godinama. Iako se time krši Pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje, mnogo se studenata upušta upravo u ovaj oblik prodaje i kupnje smještaja na 'crnom tržištu'.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se