Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Osim Food Film Festivala, na Zrinjevcu se očekuje još jedan događaj koji bi vas mogao zainteresirati

Objavljeno 11.09.2019. u Nakon predavanja

Koliko mislite da znate o pravima i mogućnostima koje imate kao građanin EU-a – primjerice kao potrošač, putnik, student, radnik, poduzetnik ili, jednostavno, osoba? Ako niste baš sigurni, posjetite #EUandME događanje ovoga petka, 13. rujna na Zrinjevcu i informirajte se na zabavan način - uz nagrađivane kratke europske filmove, kvizove, ples i nagrade.

'Najmučnija ocjena u indeksu' - studenti ispričali iskustva s najgorim predmetima!

Objavljeno 05.09.2019. u Nakon predavanja

Redakcija MojFaks ponovno je krenula u ophodnju, ali ovoga puta nismo provjeravali pripreme za jesenske rokove, već smo i sami htjeli saznati koji su to predmeti koji zadaju muke onima koji ih polažu, a koje sanjaju noću oni koji su ih uspjeli položiti.

Jesenski rok, pa to je sad?! Studenti nam rekli kakva je situacija s učenjem!

Objavljeno 04.09.2019. u Nakon predavanja

Ljeto se približilo kraju, a prije povratka u studentske klupe slijedi naravno jesenski rok. Okej, ima studenata koji su svoje obaveze završili početkom ljeta i pred sobom imaju još dvadesetak dana uživanja, ali nas su zanimali oni koji toliko vole svoj fakultet pa su ostavili nešto i za rujan "da se nađe".

Otkrivena nova vrsta biljke, opisao ju upravo profesor zagrebačkog Agronomskog fakulteta

Objavljeno 28.08.2019. u Nakon predavanja

Na obroncima dvaju dalmatinskih otoka otkrivena je upravo nova vrsta biljke tj. zvončića, koju je opisao, zajedno sa svojim suradnicima, profesor zagrebačkog Agronomskog fakulteta, Sandro Bogdanović.

Istraživanje pokazalo: Ako želite učiniti vaše roditelje sretnijima, morate se iseliti!

Objavljeno 23.08.2019. u Nakon predavanja

Roditelji čija su djeca odrasla i s kojima su redovno u kontaktu, smatraju se sretnijima te pokazuju manje znakova depresije od onih čija djeca još žive s njima u obiteljskom domu, pokazalo je istraživanje njemačkog tima znanstvenika sa sveučilišta u Heidelberg.

Ne, niste jedini: Zablude koje svi imamo o ljetu nakon fakulteta!

Objavljeno 23.07.2019. u Nakon predavanja

Akademska godina traje zauvijek, ili nam se tako barem čini. Ipak, imamo par mjeseci mira, i to onih ljetnih. Ovisno o tome koliko ste ispita riješili i kada, možete biti slobodni već u lipnju i odmarati sve do listopada. S druge strane, može vam se desiti i da imate tek mjesec i pol odmora, ali u svakom slučaju - ljetne dane ste slobodni raditi što hoćete.

Studentske muke su zaista vječne: Problemi studenata iz 1972. aktualni su i danas

Objavljeno 22.07.2019. u Nakon predavanja

"Začuđuje činjenica da će i ovoga ljeta tisuće studenata i srednjoškolaca u turističkim centrima srednje Dalmacije, u potrazi za nekim sezonskim zaposlenjem naići na zatvorena vrata studentskih i omladinskih servisa. Oni im, naime, izuzimajući zadarski Student – servis, nemaju što ponuditi."

Nema odmora, jer već stižu novi problemi za studente: Muke oko pronalaska smještaja za sljedeću akademsku godinu

Objavljeno 19.07.2019. u Nakon predavanja

S krajem ljetnih rokova, većina studenata se tek sada suočava s najvećim problemom – pronalaskom smještaja za sljedeću godinu.

Ovaj fakultet najesen uvodi novi studijski program: Pogledajte koji

Objavljeno 15.07.2019. u Nakon predavanja

Hrvatski studiji najavili su uvođenje novog integriranog dvopredmetnog studija – 'Demografija i hrvatsko iseljenišvo', kojeg će upisati 25 hrvatskih i 10 inozmenih studenata, a oni studenti s viših godina moći će se i prebaciti na ovaj odsjek, uz polaganje razlike ispita.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se