Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Pet najboljih memeova s našeg Instagrama, prema vašim ocjenama!

Objavljeno 05.07.2019. u Nakon predavanja

Malo smo se prisjetili nekih vrhunaca Instagram profila našeg portala, na kojem svakodnevno objavljujemo memeove i vijesti iz života studenata.

Stan u najam iz pakla: 'Za jednu prostoriju stanodavka je izjavila da nije za živjeti i da treba renovaciju'

Objavljeno 02.07.2019. u Nakon predavanja

Sezona masovnih traženja stanova u najam za studente u Zagrebu već je odavno počela, a problema je sve više – od astronomskih cijena stanarina, stanja u kojem su ti stanovi, do problema sa stanodavcima. U potrazi za stanovima po Zagrebu, otkrili smo da na Facebooku postoji i tzv. Crna lista stanova.

Eurostat objavio statistiku: U Hrvatskoj svaka peta mlada osoba ne radi, a niti se školuje

Objavljeno 28.06.2019. u Nakon predavanja

Prema izvještaju Eurostata objavljenog u četvrtak, Hrvatska se ponovno našla na lošijoj strani Europskog prosjeka, a ovaj se put radi o postotku mladih koji trenutno ne rade niti se školuju ili su na obuci (Neither in employment nor in education and training), koji u Hrvatskoj iznosi 18.5 posto.

Studenti kroatistike želite podijeliti svoje znanje? Nevladina organizacija Are You Syrious traži volontere!

Objavljeno 27.06.2019. u Nakon predavanja

Otvoreni ste za nova iskustva i priliku da svoje znanje podijelite s drugima, i tako dodatno usavršite svoje profesionalne vještine? Nevladina udruga Are You Syrious traži volontere koji žele pomoći izbjeglicama u učenju hrvatskog jezika tijekom ljetnih praznika.

Imaš studentski rad na temu ženske i rodne problematike? Prijavi se na Natječaj Centra za ženske studije!

Objavljeno 21.06.2019. u Nakon predavanja

Već 12. godinu zaredom, Centar za ženske studije objavljuje Natječaj za dodjelu Nagrade za studentski rad na temu ženske i rodne problematike. Prijave se mogu poslati od 17. lipnja do 10.listopada 2019. godine.

Studenti medicine educiraju srednjoškolce o prevenciji bolesti uzrokovanih HPV infekcijom:“Budi mRAK”

Objavljeno 19.06.2019. u Nakon predavanja

Javnozdravstveni-edukativni projekt “Budi mRAK“ pokrenuli su studenti, budući liječnici iz Međunarodne udruge studenata medicine Hrvatska – CroMSIC, s ciljem informiranja djece o dostupnim oblicima prevencije raka od najranije dobi. Ove godine naglasak je stavljen na prevenciju bolesti uzrokovanih HPV infekcijom, jer usprkos postojanju besplatnog cjepiva za učenike i učenice osmih razreda, ali i srednjih škola – odaziv mladih je i dalje slab.

Ako prođete ovaj KVIZ o seriji Černobil, sigurno ćete proći i nadolazeće ispite!

Objavljeno 18.06.2019. u Nakon predavanja

HBO-ova serija Černobil ima samo pet epizoda, a totalno je zaludila cijeli svijet s ocjenom na IMDB-u od 9,6. Ako ste i vi jedan od tih fanova, riješite ovaj kviz, a ako ga stvarno i prođete, uvjeravamo vas da ćete proći i nadolazeće ispite!

Objavljene fotografije s Radićevih dana: Izdvojili smo 10 najboljih!

Objavljeno 11.06.2019. u Nakon predavanja

Radićeve dane, koji su se održali sredinom svibnja, obilježile su brojne aktivnosti, a sam dašak atmosfere objavljen je u ponedjeljak na Facebooku.

Troškovi prosječnog studenta u Hrvatskoj: Otkrili su nam na što i koliko love troše mjesečno

Objavljeno 07.06.2019. u Nakon predavanja

Sveopće je poznato da je studentima velika odgovornost pametno raspolaganje svojim skromnim studentskim džeparcem, a na što i koliko novaca mjesečno troše, saznajemo od nekoliko studenata koji su s nama podijelili svoj mjesečni pregled izdataka.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se