Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Blizanke sa sabljama: Studentice Petra i Lucija članice su jedine ženske povijesne postrojbe na svijetu

Objavljeno 10.01.2018. u Nakon predavanja

Mačevanje, ples te održavanje povijesti na životu zadatak je Križevačke djevojačke straže - povijesne hrvatske postrojbe. Premda mnogi ne znaju za ove djevojke u tradicionalnim nošnjama i s mačem u ruci, one postoje još od 1848. godine. Dio ove neobične postrojbe su i dvije studentice Petra i Lucija.

I kad spavaju, muči ih faks! Otkriveno kojih 5 noćnih mora studenti često sanjaju

Objavljeno 08.01.2018. u Nakon predavanja

Koji je najgori san koji student može usnuti? Vjerojatno da je pao ispit za koji se pripremao duže vrijeme ili čak cijelu godinu. No, zapravo se više ni ne moramo pitati koje noćne more muče studente jer je istraženo koje strašne snove najčešće snivaju.

Mlada nada streljaštva: Studentica Ivana puškom 'barata' bolje nego šminkom

Objavljeno 29.12.2017. u Nakon predavanja

Pucanje i metci svakodnevica su za Koprivničanku Ivanu Babić, ujedno studenticu menadžmenta turizma i sporta u Čakovcu. Ova 21-godišnjakinja želi predstavljati Hrvatsku na Olimpijskim igrama u disciplini streljaštva, a osim toga, želja joj je i završiti fakultet te se nastaviti baviti ovim sportom.

'Pročitat ću svu literaturu i neću piti prije ispita': Studenti nam ispričali koje novogodišnje odluke uvijek pogaze

Objavljeno 28.12.2017. u Nakon predavanja

Nova godina sa sobom donosi i novogodišnje odluke, no te odluke kao da postoje samo zato da bi ih prekršili. Dok si 'odrasli' oči mažu lažima o tome da će 'više vježbati' i 'manje se živcirati', studenti si obično obećaju da će krenuti s učenjem na vrijeme ili da će ići na sva predavanja. Naravno, svoje odluke vrlo brzo pogaze.

Odzvonilo živciranju u prometu: Mladi Zagrepčanin aplikacijom riješio problem traženja parkinga

Objavljeno 28.12.2017. u Nakon predavanja

Karlo Starčević je nedavno diplomirao biologiju, ali to ga nije spriječio da se baci u 'biznis' s aplikacijama. Njegova aplikacija zove se 'WePark' i trebala bi olakšati traženje parkinga po gradu što je vozačima postala prava tlaka.

Teško je pronalazila indeks u referadi: Studentica Maria pretvara vaše omote indeksa u cool kreacije

Objavljeno 27.12.2017. u Nakon predavanja

Mali princ i legendarne Audrey Hepburn i Marilyn Monroe, samo su neki od likova koji se mogu naći na omotima za indekse studentice Marije Đurić. Kako indeks ne bi bio 'obučen' samo u prozirnu košuljicu, Maria omote oslikava motivima po narudžbi i tako pomaže studentima da odmah zamijete svoj indeks u referadi.

Odbili 300 kuna za par minuta posla: Dva studenta pomoći će baki da Božić proslavi s obitelji, a ne u domu na Trešnjevki

Objavljeno 22.12.2017. u Nakon predavanja

Iako se Božić slavi zimi, on je jedan od najtoplijih blagdana. Toplim ga čine obitelj i ljubav koja dolazi od nje i zato nam je uvijek drago kada se svi članovi obitelji okupe oko božićne 'trpeze'. Upravo zato je jedna djevojka htjela da i njena slabo pokretna baka bude s njom za Božić.

Blagdanskim duhom oduševile tisuće ljudi: Dvije zagrebačke studentice podijelile sa sustanarima košaru voća

Objavljeno 22.12.2017. u Nakon predavanja

Blagdane nekome možemo uljepšati i sitnom gestom baš kao što su napravile dvije cimerice iz Zagreba. Djevojke, obje studentice, ostavile su košaru punu vitamina sustanarima iz zgrade i zato 'ubrale' simpatije svojih susjeda.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se