Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Vraćaju osmijeh na lice: Studenti medicine u Rijeci izrađuju vlasulje za bolesnu djecu

Objavljeno 12.03.2019. u Nakon predavanja

U Rijeci se trenutno odvija nešto jako humano, lijepo i slatko! Naime, studenti Medicinskog fakulteta na inicijativu studentice Sare Volej te studenta Tina Vučkovića odlučili su razveseliti bolesne mališane i pokloniti im kosu.

Traže mlade novinare, a istovremeno tuže 'stare': HRT-ov oglas za pripravništvo komentirali iskusni, ali i mladi novinari

Objavljeno 11.03.2019. u Nakon predavanja

Oglasi za novinarske i druge medijske poslove svakodnevno stižu na mailove mladih novinara u potrazi za poslom. Tako im je s HZZ-a stigao oglas za pripravništvo na Hrvatskoj radioteleviziji koja već dugo nije na dobrom glasu među novinarima. Premda se čini da je nekada za novinare bio 'pojam' raditi na ovoj javnoj televiziji, danas su stvari ipak malo drugačije, pa se postavlja pitanje, kakvu ondje perspektivu imaju mladi novinari.

Divna gesta: Student Luka poklanja računalo kolegi slabijeg imovinskog stanja

Objavljeno 08.03.2019. u Nakon predavanja

Puno puta se pokazalo da su studenti zaista tu jedni za druge kada treba pomoći i kolegama olakšati život. Nije rijetkost da studenti pokreću humanitarne akcije jedni za druge pa zato i ne čudi kada žele lijepom gestom olakšati kolegama život. Baš kao student Luka Krvavica koji je odlučio studentu ili studentici slabijeg imovinskog stanja pokloniti svoje računalo.

Trenutno uči irski: Upoznajte studenticu Mateu koja aktivno govori 18 jezika

Objavljeno 06.03.2019. u Nakon predavanja

'Koliko jezika znaš toliko ljudi vrijediš' kaže latinska izreka, a to najbolje pokazuje koliko bogatstvo stječemo učenjem i usvajanjem stranih jezika. To zna i studentica Matea Brandalik koja, vjerovali ili ne, govori 18 jezika.

'Lik je vejpao na usmenom ispitu': Studenti nam ispričali najveće neugodnjake s predavanja

Objavljeno 06.03.2019. u Nakon predavanja

Što se mora uvijek je teško, pa su tako i odlasci na predavanja (sastavni dio studiranja) itekako teški. Nažalost, nekad nam se dogode neugodne stvari pa postanu još deset tisuća puta teži.

Nije sve tako bajno: Studentica otkrila sve mane studiranja u najvećem gradu u Hrvatskoj

Objavljeno 05.03.2019. u Nakon predavanja

Nije tajna da je Zagreb grad s najviše studenata u Hrvatskoj, a još je manja tajna da je Zagreb jedan od najviše prilagođenih gradova studentima.

Je li ovo u redu? Student fotkom javno 'cinkao' kolegice jer su na predavanje došle mamurne

Objavljeno 26.02.2019. u Nakon predavanja

Studenti ponekad na predavanja dolaze pospani, ali i mamurni. Tada uglavnom sjede negdje u zadnjoj klupi i kroz poludrijemež slušaju predavanje. Takve scene nisu rijetkost, ali je rijetko da kolege javno žele 'obrukati' i 'cinkati' jedni druge kada dođe do takvih situacija. No, jedan student iz Srbije je upravo to napravio.

Kada u kupaonici zatekneš kolege u 'akciji': Domaći studenti ispričali koje su najluđe stvari vidjeli u domu

Objavljeno 22.02.2019. u Nakon predavanja

Život u studentskom domu definitivno nije za svakoga. Od toga da dane provodiš u sobi od pet kvadrata s nekime tko i da ti je bio najdraža osoba na svijetu, uskoro to prestane biti, pa do toga da čak i ako ti odlučiš ne ići van, velika je vjerojatnost da će netko od tvojih susjeda biti domaćin zagrijavanju prije izlaska.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se