Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Postoje li u domovima KAZNE za koje ni ne znate? Studentica dobila prijavu zbog buke – evo što joj sve prijeti

Objavljeno 27.11.2019. u Nakon predavanja

Nakon što je netko od sustanara na Savi studentici Terezi zvao zaštitare zbog prevelike buke, ona se odlučila obračunati s tom osobom preko Facebook grupe doma. Studenti su, kako to često biva, bili podijeljenog mišljenja oko te teme, a često su se svi pozivali i na čuveni 'studentski bonton' koji sve manje stanara koristi.

S FFZG-a najavljuju: 7 institucija diljem Hrvatske stupit će u kontinuirani štrajk... Evo kakva je situacija na ovom fakultetu

Objavljeno 22.11.2019. u Nakon predavanja

Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu štrajka se danas, 22.11., štrajkat će se i u ponedjeljak 25.11., no štrajk tu ne staje.

Student fizike s PMF-a napisao emotivnu poruku profesorima: 'Pamtim vaša imena do kraja života jer ste nemjerljivo utjecali na moj život'

Objavljeno 22.11.2019. u Nakon predavanja

Student 5 godine fizike sa zagrebačkog PMF-a izrazio je svoju podršku nastavnicima u popularnoj Facebook grupi potpore. Njegove su riječi izazvale lavinu komentara, a objava je 'zaradila' gotovo 6 tisuća lajkova.

'Najbolji profesor na svijetu' treba pomoć: Predaje na 5 fakulteta, studenti ga obožavaju i sad pomažu skupiti novac za njegovo liječenje

Objavljeno 21.11.2019. u Nakon predavanja

Zagrebački profesor Krešimir Mikić nosi titulu najboljeg profesora na svijetu u području filma. Član je američke filmske akademije, ima počasni doktorat sveučilišta UCLA, u Hrvatskoj je završio tri fakulteta, a predaje na njih pet.

S 22 godine izašao iz komune i upisao fakultet: Ovi se ljudi bore za studente koji su proživjeli pakao droge

Objavljeno 20.11.2019. u Nakon predavanja

Potaknut životnom pričom osobe koja mu je bliska, Tomislav Gundulić, inače magistar Fakulteta strojarstva brodogradnje, pokrenuo je projekt 'Bivši narkoman, budući doktor znanosti' koji bi trebao zaživjeti krajem veljače sljedeće godine, a koji će se kroz seminare fokusirati upravo na brzorastući problem s kojim se susreće naše društvo.

Student s podočnjacima koji uči cijelu noć je samo mit?! Velika većina domaćih studenata noću ipak radi nešto drugo

Objavljeno 20.11.2019. u Nakon predavanja

U anketi je sudjelovalo 1346 studenata od kojih je njih čak 60% izjavilo da uči danju. Gdje su nestale noćne ptice u studentskim redovima, kad je učenje u pitanju?

Čak 6 posto hrvatskih studenata PLATILO BI ZA POSAO i masovno daju kolegama da PREPISUJU od njih na ispitima

Objavljeno 20.11.2019. u Nakon predavanja

Samo petina studenata nikad nije varala na ispitu, ali bi ih 70 posto u budućnosti prijavilo korumpirano ponašanje...

'Moramo se čuvati mi muški': Ovaj hrabri student kineziologije pobijedio je rak testisa – dvaput

Objavljeno 15.11.2019. u Nakon predavanja

Diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj, studeni je poznat kao Movember (naziv nastao od kombinacije riječi moustache i november) kada muškarci masovno puštaju brkove s ciljem osvještavanja o muškome zdravlju.

Noćne ptice, majstori zanata ili kampanjci? Studenti koji uče dugo u noć otkrili su nam svoje tajne

Objavljeno 15.11.2019. u Nakon predavanja

Neki studenti najviše vole učiti noću jer kažu da tada imaju najviše mira, a neki će za ovim načinom učenja posegnuti samo kad 'zagusti'. No, sigurni smo da nema studenta koji se barem jednom nije okušao u svim čarima, ali i zamkama noćnoga učenja. Ako nisi, pitamo se – jesi li stvarno učio?Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se