Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Kad ti 14 sati do obrane presudi izborni: Smrtonosne greške zbog kojih su ovi studenti izbačeni s fakulteta

Objavljeno 27.03.2018. u Nakon predavanja

Kada upisujemo fakultet, najčešće ne razmišljamo o tome da bismo s njega mogli biti i izbačeni, što zbog vlastitih ili tuđih postupaka. No, to je realnost koju su na svojoj koži osjetili brojni studenti.

Melem za oči u predavaonici: Studenti iz Hrvatske otkrili tko su NAJZGODNIJI profesori na njihovim fakultetima

Objavljeno 26.03.2018. u Nakon predavanja

Jedno istraživanje pokazalo je da studentice i studenti uče bolje kod profesora i profesorica koje smatraju privlačnima. S obzirom da vas je vijest o tom istraživanju jako zaintrigirala, a i zato jer znamo da se na svakom fakultetu krije barem jedan profesor kojega studenti smatraju atraktivnim, odlučili smo ih otvoreno pitati tko su 'manekeni' među njihovim predavačima i predavačicama.

U jednoj ruci skripta, u drugoj kuhača: Studentica Nika radi čuda na tanjuru i torte koje oduzimaju dah

Objavljeno 23.03.2018. u Nakon predavanja

Iako se od studenata uglavnom ne očekuje da kuhaju gurmanske delicije, studentica Nika ovladala je kuhačom do te mjere da njene kreacije izgledaju kao istinska remek-djela.

Sirovi ćevapi i sendviči za plakati: Studenti iz Slavonskog Broda očajni i ljuti zbog splačina koje im se serviraju u menzi - FOTO

Objavljeno 21.03.2018. u Nakon predavanja

Svi koji su studirali znaju koliko je prehrana u menzi bitna stavka, osobito ako ne studirate u rodnome gradu. No, ako ste student u Slavonskom Brodu, umjesto povoljne i fine kuhane hrane nažalost ćete jesti 'splačine': neukusnu i nedovoljno termički obrađenu hranu.

Piši kemijskom, briši mikrovalnom: Zavirite u rokovnik koji bilješke s predavanja prebacuje na komp ili šalje kolegama

Objavljeno 19.03.2018. u Nakon predavanja

Sjećate se markera uz pomoć kojeg možete raditi vlastite skripte jer on automatski skenira tekst koji ste označili? Sada je tu nešto još bolje što može spasiti 'glavu' brojnim studentima, a to je rokovnik koji će vas natjerati da povjerujete u čaroliju.

Otkrio ju je Modni mačak: Studentica Ana oduševljava svojim modnim ilustracijama, a očarat će i vas

Objavljeno 16.03.2018. u Nakon predavanja

Znate li što povezuje modu, 'fashion' komade i umjetnost? Odgovor je: modna ilustracija. Ova vrsta umjetničke forme postoji više od 500 godina, a svoje pobornike pronalazi kod svih godišta i spolova. Upravo se modnom ilustracijom bavi studentica Ana Grgurić i svojim djelima oduševljava korisnike Instagrama baš kao i domaće zvijezde.

Ne budi kampanjac: Cool planeri studentice Marije pomoći će ti organizirati vrijeme za učenje

Objavljeno 13.03.2018. u Nakon predavanja

Koliko ste se puta našli u situaciji da imate hrpu toga za napraviti, a ne znate odakle ste krenuli pa proklinjete sudbinu što se ranije niste bolje organizirali? Ako ste student onda vjerojatno pregršt puta. Budući da je dobra organizacija vremena jedna od stavki uspijeha, dobar planer glavu čuva. To dobro zna i splitska studentica Marija koja sa svojim BuJoplannerima pomaže kolegama da se bolje organiziraju.

Računalo kao sportski teren: Student PMF-a napravio klub za trening gejmera

Objavljeno 12.03.2018. u Nakon predavanja

Igranje videoigara nikada nije bilo popularnije, a u zaradi, gejming industrija prešišala je mnoge unazad par godina pa čak i filmsku industriju. To su prepoznali mnogi te od igranja igara napravili e-sport; taj koncept je sve popularniji i u Hrvatskoj, a relevantnim ga želi učiniti student zagrebačkog Prirodoslovno-matematičkog fakulteta.

Krađe, dlake, kontrole: Sve katastrofe s kojima se svakodnevno susreću studenti zagrebačkih domova

Objavljeno 08.03.2018. u Nakon predavanja

Život u domu može biti zabavan, ali ponekad studentima zna prisjesti. Riječ je o situacijama na koje studenti nažalost ne mogu utjecati, a sprječava ih u izvršavanju svakodnevnih obaveza kao što je primjerice obavljanje higijene ili učenje.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se