Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Zagrebački profesor poručio studentima: 'Možda nema predavanja, ali imate priliku živjeti u društvenom laboratoriju…'

Objavljeno 16.03.2020. u Nakon predavanja

Već je mnogo onih koji u ovoj pandemiji vide priliku da se napokon otkrije pravo lice svjetske ekonomije, kao i ljudske prirode. Hoćemo li postati vukovi ili se solidarizirati jedni s drugima?

U kriznim trenucima studenti pomažu nastavnicima: Osmišljavaju online predavanja i vode nastavu...Uključi se i TI!

Objavljeno 16.03.2020. u Nakon predavanja

Osnovan Sustav podrške studenata FFZG-a učiteljima i nastavnicima u školama...

Prizemlje laka meta, prozori su stari i slabi: U 'zaboravljeni' zagrebački dom slabo se ulaže – pitanje sigurnosti studenata na kocki

Objavljeno 13.03.2020. u Nakon predavanja

Studentski dom Lašćina je najmanji u 'domskoj ekipi i dom u koji se najmanje ulagalo. Problem financija s kojim se ovaj dom susreće, odražava se na mogućnost ulaganja koja bi poboljšala život stanara doma.

NEMA PREDAVANJA DO DALJNJEGA: Italija zatvara vrata SVIH ŠKOLA I FAKULTETA zbog sve većeg broja umrlih od koronavirusa

Objavljeno 04.03.2020. u Nakon predavanja

Talijanska Vlada obznanila je da privremeno zatvaraju sve državne škole i fakultete u pokušaju da zauzdaju sve veći broj oboljelih od ovog virusa.

'Upecali' smo Talijanku koja studira u Zagrebu: Tvrdi da su kolege super prema njoj, ali postoji jedan drugi problem...

Objavljeno 04.03.2020. u Nakon predavanja

S obzirom na aktualno širenje koronavirusa, epidemiološke službe u Zagrebu izdale su određene smjernice i pravila postupanja za institucije, među kojima su i one na kojima borave studenti.

Student 'cinkao' kolege jer misli da su izvor zaraze: 'Prijavio sam ih nadležnima i sad su u izolaciji!"

Objavljeno 03.03.2020. u Nakon predavanja

U Hrvatskoj je do danas 231 osoba testirana na koronavirus, a potvrđeno je devet slučajeva zaraze. Tijekom vikenda objavljeno je kako se jedan student nalazi u samoizolaciju u jednom od zagrebačkih studentskih domova, dok su se danas, prema pisanju medija, u istoj situaciji našla i dva Erasmus studenta Sveučilišta u Rijeci.

Učenici bez sapuna, a studenti?! U jeku epidemije, provjerili smo koji su fakulteti opskrbljeni, a na kojima nema sapuna ni papira! FOTO

Objavljeno 02.03.2020. u Nakon predavanja

Sveopća pomama uzrokovana pojavom korona virusa u Hrvatskoj, uzburkala je čitavo stanovništvo Hrvatske pa i studente. Preporuke iz HZJZ-a shvaćene su ozbiljno i nužno je da ih se svi pridržavamo, no poštuju li ih svi zagrebački fakulteti, provjerili smo u njihovim sanitarnim čvorovima...Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se