Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Luk i strijela kao način života: Ovi studenti u bitkama pobjeđuju Turke

Objavljeno 03.03.2017. u Nakon predavanja

Hrvatska povijest bogata je slavnim bitkama, a vjerovali ili ne, vješti 'ratnici' se skrivaju svuda oko nas pa čak i na fakultetima. Rekonstrukcije bitki nisu ništa novo, iz godine u godinu bivaju sve uzbudljivije, a studenti koji u njima sudjeluju kažu da uživaju u svakoj minuti.

Statisti u tajicama: Evo kako se provode studenti na snimanju filma o Robinu Hoodu

Objavljeno 02.03.2017. u Nakon predavanja

Snimanje 'Robina Hooda' u punom je jeku, a odvija se na dubrovačkim ulicama. Poznate holivudske face i glumci poput Jamieja Foxxa i njegovog imenjaka Jamieja Dornana već su zavladali 'Republikom', a među statistima su se našli i studenti.

Jer voli život na otoku: Studentica geografije napravila interaktivnu kartu Šolte

Objavljeno 27.02.2017. u Nakon predavanja

Hrvatski otoci uglavnom su u javnosti tema za vrijeme ljetne sezone i kada se govori o odlasku mladih zbog nepovoljnih životnih uvjeta na njemu. No, jedna zagrebačka studentica je unijela inovaciju na svoj otok, a radi se o interaktivnoj karti Šolte.

Zadarski studenti napravili vlastiti Eurocream: Pokrenuli emisiju zanimljivog naziva

Objavljeno 23.02.2017. u Nakon predavanja

Zadarski studenti diplomskih studija Odjela za turizam i komunikacijske znanosti, pokazali su svoju kreativnost pokrenuvši vlastitu internetsku emisiju naziva 'Eurocream'.

Ošamarila i ugrizla studenticu: Kradljivica crne kose 'operira' po domu

Objavljeno 21.02.2017. u Nakon predavanja

Nije tajna da s dolaskom lijepog vremena lopovi kradu bicikle parkirane van paviljona i da se sumnjive osobe često motaju hodnicima domova, ali ovo je prvi puta da je situacija eskalirala.

Na vrijeme shvatio da muljaju: Dubrovački student raskrinkao varalice koji iznajmljuju stanove u Zagrebu i Splitu

Objavljeno 17.02.2017. u Nakon predavanja

26-godišnji Mihael Delić iz Dubrovnika prije nekoliko dana dao se zajedno s djevojkom u potragu za stanom u Zagrebu gdje i studira. Na jednom našem poznatom oglasniku naišao je na vrlo primamljivu ponudu.

50 kuna za lakše studiranje: Ako preskočiš par kava i ti možeš stipendirati osječkog studenta

Objavljeno 17.02.2017. u Nakon predavanja

Studenti slabijeg imovinskog stanja često ne mogu završiti svoje školovanje upravo zbog financijskih poteškoća, ali u Osijeku su pronašli rješenje ovog problema.

Jesam li preglupa za faks? Dvaput mijenjala studij, ali i dalje ne uspijeva položiti ispite

Objavljeno 16.02.2017. u Nakon predavanja

Ako studirate strane jezike ili to planirate upisati, sigurno su vas svi već upozorili da takav studij ne podrazumijeva kampanjstvo. Treba učiti i vježbati kontinuirano.

Kandidat za volonterskog Oskara: Zagrebački student u misiji pomaganja djeci

Objavljeno 16.02.2017. u Nakon predavanja

Volonterski centar Zagreb već osam godina za redom dodjeljuje Oskara volonteru koji je u godini dana dao poseban doprinos razvoju zajednice i poboljšanju života u metropoli.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se