Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Ono kad živiš s osobom koja priča s monitorom: Studenti otkrili najčudnije navike svojih cimera

Objavljeno 02.11.2017. u Nakon predavanja

'Cimerovanje' je sasvim normalna pojava za vrijeme studentskih dana, a neki se 'grupnog' stanovanja ne rješavaju niti u kasnijim godinama. Živjeti s cimerom može biti lakše i zabavnije nego 'soliranje', ali treba napomenuti da neki cimeri imaju čudne navike kojih se ne odriču ni dok žive s drugom osobom.

Šarenilo umjesto prozirne 'košuljice': Uz Barbarine cool omote odmah ćete prepoznati svoj indeks

Objavljeno 30.10.2017. u Nakon predavanja

U moru indeksa u referadi ponekad je teško pronaći svoj pa studenti nerijetko na prozirnu 'košuljicu' indeksa lijepe sličice kako bi ga lakše prepoznali. Kako bi studenti imali cool i unikatne omote na svojim indeksima pobrinula se studentica Barbara Joksimović s Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu.

Anketa otkriva najpopularnije zadarske kvartove među studentima: Hoće li nakon rezultata dodatno poskupjeti?

Objavljeno 27.10.2017. u Nakon predavanja

Visoke cijene najma stanova muče studente u cijeloj Hrvatskoj, a u borbi protiv vrtoglavih svota prednjače studenti iz Zadra. Kao što smo već pisali, odlučili su bojkotirati iznajmljivače koji im nude stanove skuplje od 1200 kuna po osobi. Sada se u borbu uključio i jedan profesor sa Sveučilišta u Zadru i to analizirajući najpopularnije kvartovi među zadarskim studentima.

Svi razlozi koji te mogu dovesti do ruba: Studenti otkrili zbog čega su zamalo odustali od faksa

Objavljeno 26.10.2017. u Nakon predavanja

Razloga za odustajanje od fakulteta može biti cijeli spisak pa se tu može naći kolegij koji godinama već ne možemo položiti (u kompletu s profesorom koji nam zagorčava život), financije koje ne dopuštaju daljnji nastavak studija, privatni problemi, nedostatak motivacije i dr. No, neki razlozi zašto su studenti htjeli odustati od fakulteta su zaista zabrinjavajući.

Studenti ocijenili menze: Ne žele jesti UVIJEK ISTO ni da im tete račun zaokružuju na VIŠI iznos

Objavljeno 25.10.2017. u Nakon predavanja

Porcije hrane u menzama su zadovoljavajuće što se tiče studenta, čak velike, ali ono što kod njih izaziva nezadovoljstvo je izbor jela. Studenti iz Rijeke jasno su dali do znanja što nije dobro s menzama i studentskim restoranima u tom gradu, a neke su stvari zabrinjavajuće, poput zaokruživanja računa na viši iznos.

Smještaj za izbjegavanje: Zadarski studenti objavili crnu listu stanova u kojima je nemoguće živjeti

Objavljeno 23.10.2017. u Nakon predavanja

Borba studenata protiv skupog i lošeg smještaja i dalje je u punom jeku. Zadarski studenti više ne mogu šutjeti i trpjeti previsoke cijene stanova s obzirom na to što se u njima nudi, baš kao i neizdržive stanodavce pa su opet uzeli stvari u svoje ruke.

Proslavi početak svog studentskog života: Detaljan popis brucošijada koje ne smiješ propustiti ove jeseni

Objavljeno 20.10.2017. u Nakon predavanja

Da vam nova studentska godina završi što bolje, treba i početi odlično, a da li ima boljeg početka od posjete brucošijadi i upoznavanja novih kolega.

[FOTO] Dobrodošlica u legendarni studentski dom: Ovako se partijalo na brucošijadi Save u Roku

Objavljeno 19.10.2017. u Nakon predavanja

Ove srijede, 18. listopada, održao se veliki party svih Savljana i onih koji se tako osjećaju. Nema boljeg razloga za slavlje od početka prve/još jedne godine života u najvećem zagrebačkom studentskom domu.

Pronađi 'cimija' po mjeri! Stranica mladog Zadranina olakšat će vam potragu za savršenim cimerom

Objavljeno 18.10.2017. u Nakon predavanja

Potraga za stanom u vrijeme studentskih (ali i drugih) dana je prava tlaka, a još kada morate pronaći i cimera ta tlaka polako prijeđe u muku. To znaju svi koji su barem jednom morali naći drugu osobu za suživot koju ne poznaju otprije no sada je toj patnji kraj jer tu je nova stranica koja će vam pomoći da se uspješno 'ucimerite'.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se