Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Student fizike s PMF-a napisao emotivnu poruku profesorima: 'Pamtim vaša imena do kraja života jer ste nemjerljivo utjecali na moj život'

Objavljeno 22.11.2019. u Nakon predavanja

Student 5 godine fizike sa zagrebačkog PMF-a izrazio je svoju podršku nastavnicima u popularnoj Facebook grupi potpore. Njegove su riječi izazvale lavinu komentara, a objava je 'zaradila' gotovo 6 tisuća lajkova.

'Najbolji profesor na svijetu' treba pomoć: Predaje na 5 fakulteta, studenti ga obožavaju i sad pomažu skupiti novac za njegovo liječenje

Objavljeno 21.11.2019. u Nakon predavanja

Zagrebački profesor Krešimir Mikić nosi titulu najboljeg profesora na svijetu u području filma. Član je američke filmske akademije, ima počasni doktorat sveučilišta UCLA, u Hrvatskoj je završio tri fakulteta, a predaje na njih pet.

S 22 godine izašao iz komune i upisao fakultet: Ovi se ljudi bore za studente koji su proživjeli pakao droge

Objavljeno 20.11.2019. u Nakon predavanja

Potaknut životnom pričom osobe koja mu je bliska, Tomislav Gundulić, inače magistar Fakulteta strojarstva brodogradnje, pokrenuo je projekt 'Bivši narkoman, budući doktor znanosti' koji bi trebao zaživjeti krajem veljače sljedeće godine, a koji će se kroz seminare fokusirati upravo na brzorastući problem s kojim se susreće naše društvo.

Student s podočnjacima koji uči cijelu noć je samo mit?! Velika većina domaćih studenata noću ipak radi nešto drugo

Objavljeno 20.11.2019. u Nakon predavanja

U anketi je sudjelovalo 1346 studenata od kojih je njih čak 60% izjavilo da uči danju. Gdje su nestale noćne ptice u studentskim redovima, kad je učenje u pitanju?

Čak 6 posto hrvatskih studenata PLATILO BI ZA POSAO i masovno daju kolegama da PREPISUJU od njih na ispitima

Objavljeno 20.11.2019. u Nakon predavanja

Samo petina studenata nikad nije varala na ispitu, ali bi ih 70 posto u budućnosti prijavilo korumpirano ponašanje...

'Moramo se čuvati mi muški': Ovaj hrabri student kineziologije pobijedio je rak testisa – dvaput

Objavljeno 15.11.2019. u Nakon predavanja

Diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj, studeni je poznat kao Movember (naziv nastao od kombinacije riječi moustache i november) kada muškarci masovno puštaju brkove s ciljem osvještavanja o muškome zdravlju.

Noćne ptice, majstori zanata ili kampanjci? Studenti koji uče dugo u noć otkrili su nam svoje tajne

Objavljeno 15.11.2019. u Nakon predavanja

Neki studenti najviše vole učiti noću jer kažu da tada imaju najviše mira, a neki će za ovim načinom učenja posegnuti samo kad 'zagusti'. No, sigurni smo da nema studenta koji se barem jednom nije okušao u svim čarima, ali i zamkama noćnoga učenja. Ako nisi, pitamo se – jesi li stvarno učio?

Ne možete zamisliti ručak bez ovih favorita? Onda je NOVA BRZA blagajna u EXPRESS restoranu baš za vas!

Objavljeno 15.11.2019. u Nakon predavanja

Nova brza blagajna Express restorana u SC-u nudi proizvode komadnog asortimana, stoga više ne trebate čekati u redu ako želite naručiti samo određene proizvode. Saznajte koje!

Najluđe stvari koje su zagrebački studenti napravili '5 do 12' i pobijedili! Evo kako ih TI možeš nadmašiti već ovaj vikend

Objavljeno 13.11.2019. u Nakon predavanja

Tko to kaže, tko to laže da su studenti zloglasni majstori kampanjstva? Imamo odličnu priliku za ponoviti gradivo!Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se