Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Revolucionarno ili? Studentica podijelila genijalan način zapisivanja bilješki na predavanju

Objavljeno 05.09.2017. u Nakon predavanja

Postoje dvije vrste studenata: oni koji zapisuju bilješke i oni koji nemaju čak ni bilježnicu i kemijsku tijekom predavanja. Ovi prvi često se mučee da bi stigli zapisati sve što profesor govori ili piše, a kao što znamo, bez bilješki često na fakultetu ne bismo mogli preživjeti. Tim mukama je svojom genijalnom idejom na kraj stala jedna studentica.

Uče u avionu: Troje studenata dobilo godinu dana besplatnih letova - samo nama otkrili su kako jeftino putovati

Objavljeno 25.08.2017. u Nakon predavanja

Seneka je rekao da 'putovanje i promjena mjesta daju umu novu snagu', a svi oni koji su bili barem na jednom putovanju složit će se s rimskim filozofom. U današnje vrijeme lako je putovati zbog dobre povezanosti i globalizacije, dok s druge strane, mnogi odustaju od putovanja zbog manjka na vlastitom računu. No, ljudi koji definitivno znaju putovati s malim budžetom je ekipa iz 'Travel budsa' koju čine jedan student i dvije sestre studentice.

Odlazak u wc i hodanje u gaćama: Studenti otkrili čega su se najviše sramili na početku života u domu

Objavljeno 24.08.2017. u Nakon predavanja

Preseljenje u studentski dom mnogima dođe kao neka vrsta 'kulturnog šoka', a kako i ne bi kada život u domu ima vlastitu 'kulturu' unutar koje vrijede neka druga pravila. Tijekom brucoških dana u domu mnogim studentima je nelagodno obavljati nuždu u zajedničkom wc-u ili se potpuno skinuti za vrijeme tuširanja, ali im s vremenom postane svejedno vidi li ih i čuje netko...

I mi brod za utrku imamo: Studenti Tehničkog fakulteta koriste katamaran na nožni pogon za regatu

Objavljeno 23.08.2017. u Nakon predavanja

Regate na kojima sudjeluju katamarani na nožni pogon traju četiri dana, a ova na Lokvarskom je najveća u Europi. Na regati će sudjelovati studenti s riječkog Tehničkog fakulteta čiji se tim godinama ondje utrkuje, a posebnost je to što brod ne pokreće niti vjetar niti motor, nego isključivo ljudska snaga.

7 trikova za lakše preseljenje u dom: Skupljajte vreće za smeće i role wc papira - trebat će vam

Objavljeno 23.08.2017. u Nakon predavanja

Sezona selidbe u studentske domove uskoro počinje, a baš kao i svaka druga selidba, predstavlja jedan od stresnijih trenutaka u životu. Dok će neki studenti prvi put useliti u dom i 'odletjeti' iz obiteljskog doma, drugi su već 'iskusni' kada je o selidbi riječ pa je dobro poslušati koji njihov savjet koji će olakšati cijelu situaciju.

Kralj papričica: Podravec s diplomom Sveučilišta Sjever i ove godine na najljućem tronu u Hrvatskoj

Objavljeno 22.08.2017. u Nakon predavanja

Dok su neki ludi za slatkim i mogu pojesti čokolade u velikim količinama, drugi su veliki pobornici ljutog te neprestano uživaju u tom okusu. Složit ćemo se, ljuto nije za svakoga, ali sigurno jest za Podravca Ivana Baliju jer je on već drugu godinu za redom pobjednik natjecanja u jedenju najljućih papričica na svijetu.

Studentica Ines oduševljava fotografijama: 'Radi puno pa će stizati i nagrade i poslovi'

Objavljeno 21.08.2017. u Nakon predavanja

Fotografija, ili kako se na hrvatskom ponekad kaže, 'svjetlopis', vrsta je vizualne umjetnosti koja kroz godine dobiva sve više ljubitelja. Mnogi se pokušavaju okušati u ulozi s druge strane objektiva, osobito sada u vrijeme društvenih mreža, ali samo oni koji imaju oko za detalje u tome i uspijevaju. Upravo takvo oko ima studentica Ines Grahovac koja je pobjednica Foto dana mladih u Karlovcu.

Dolaze studentice, direktorice, profesorice: Student kriminalistike Ante djevojke podučava samoobrani

Objavljeno 17.08.2017. u Nakon predavanja

Tečaj samoobrane nije ništa novo, ali očito je potražnja za time porasla s obzirom na to kakve se sve tragedije i nasilje događaju. Mladi i stariji mahom upisuju radionice samoobrane, a jedan policajac, ujedno i student kriminalistike, održava takve tečajeve za ženski dio populacije.

Prosjek ocjena milijunaša je 2.9: Evo zašto je tako nizak i zašto su unatoč lošim ocjenama uspjeli u životu

Objavljeno 16.08.2017. u Nakon predavanja

Prosjek ocjena milijunaša koji diplomiraju u SAD-u je mizernih 2,9. Iako se svi slažemo da to nije neki reprezentativni prosjek, čini se neobičnim da najbogatiji dio populacije ostvari upravo ovaj, ne baš bajan, uspjeh.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se