Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Vozi se tramvajem i autobusom za 0 kuna: Provjeri imaš li pravo na besplatni pokaz!

Objavljeno 15.11.2017. u Nakon predavanja

Znaš li da neki studenti imaju pravo na besplatan prijevoz ZET-om?

Baš ih briga kako vam je na studiju: Studenti objasnili koje su NAJVEĆE RAZLIKE između profesora na faksu i u srednjoj

Objavljeno 14.11.2017. u Nakon predavanja

Za srednju školu i fakultet može se reći da su 'dva svijeta različita', a premda se i ondje i ovdje uči, razlika je u intenzitetu baš kao i u profesorima. Iako je srednja škola mini-priprema za život te dio odrastanja, a fakultet određuje za koje ćemo područje biti stručnjaci jednog dana, jedna osoba je zajednička i studentima i srednjoškolcima - profesor.

Kobasice, rakija, pečeno pile i sve ikad: Studenti nam otkrili što im mame natrpaju u torbe kad se vraćaju na faks

Objavljeno 13.11.2017. u Nakon predavanja

Osim što su nam koferi puni odjeće kada se vraćamo iz posjeta kući na studij roditelji nam spakiraju i pola švedskog stola. Koliko god smo sretni što su hranu i potrepštine poslali s nama, jednako toliko ih i proklinjemo kada to sve s kolodvora trebamo dovući do stana ili doma. No, bez obzira na sve torbe pune kobasica, ajvara i domaćeg vina, uvijek ih rado nosimo.

Zdrava, eko i totalno drugačija: Čokolada studenata zagrebačkog PBF-a ide u London

Objavljeno 08.11.2017. u Nakon predavanja

U Londonu će 21. i 22. studenoga biti održano međunarodno natjecanje studentskih ekipa u izradi eko-inovativnih prehrambenih proizvoda. Hrvatsku će predstavljati peteročlana ekipa Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u Zagrebu.

Postanite njen model: Studentica odustala od studija jezika - fotke s Fejsa pretvara u umjetnost

Objavljeno 07.11.2017. u Nakon predavanja

Dora Klanac upisala je jezike iako je njena ljubav otpočetka bilo crtanje. Bila je nesretna svojim odabirom studija pa je odlučila slijediti svoje snove i posvetiti se crtanju. Dio njenih skica su njoj nepoznati ljudi s društvenih mreža.

Jedini propali student kojega morate upoznati: INŽINJER NIČEGA svakodnevno nasmijava 50 tisuća kolega

Objavljeno 07.11.2017. u Nakon predavanja

Biti student nije lako, a osobito ne kada ste student elektrotehnike. Muke svih studenata elektrotehnike (ali i studenata općenito) sažete su na jednom mjestu - Facebook stranici naziva 'Inžinjer ničega' koja kroz memove i smiješne citate progovara o svakodnevnom životu budućih akademskih građana.

[FOTO] Tako nam Brucifera! Brucošijada FER-a još jednom potvrdila da je kraljica svih brucošijada

Objavljeno 06.11.2017. u Nakon predavanja

Brucošijada je važan inicijacijski obred za svakog studenta, a osim pobožnog pohađanja brucošijade vlastitog fakulteta, svaki iole nabrijani student u svoj kalendar odmah nakon upisa studija unosi i THE brucošijadu – onu koja u legendarni KSET i na FER dovuče sve nove i izgubljene kolege, ali i one iskusnije i starije. Činjenica je da svaki zagrebački student zna da se ovo događanje ne propušta. A tako je s razlogom.

Ono kad živiš s osobom koja priča s monitorom: Studenti otkrili najčudnije navike svojih cimera

Objavljeno 02.11.2017. u Nakon predavanja

'Cimerovanje' je sasvim normalna pojava za vrijeme studentskih dana, a neki se 'grupnog' stanovanja ne rješavaju niti u kasnijim godinama. Živjeti s cimerom može biti lakše i zabavnije nego 'soliranje', ali treba napomenuti da neki cimeri imaju čudne navike kojih se ne odriču ni dok žive s drugom osobom.

Šarenilo umjesto prozirne 'košuljice': Uz Barbarine cool omote odmah ćete prepoznati svoj indeks

Objavljeno 30.10.2017. u Nakon predavanja

U moru indeksa u referadi ponekad je teško pronaći svoj pa studenti nerijetko na prozirnu 'košuljicu' indeksa lijepe sličice kako bi ga lakše prepoznali. Kako bi studenti imali cool i unikatne omote na svojim indeksima pobrinula se studentica Barbara Joksimović s Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se