Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Svi razlozi koji te mogu dovesti do ruba: Studenti otkrili zbog čega su zamalo odustali od faksa

Objavljeno 26.10.2017. u Nakon predavanja

Razloga za odustajanje od fakulteta može biti cijeli spisak pa se tu može naći kolegij koji godinama već ne možemo položiti (u kompletu s profesorom koji nam zagorčava život), financije koje ne dopuštaju daljnji nastavak studija, privatni problemi, nedostatak motivacije i dr. No, neki razlozi zašto su studenti htjeli odustati od fakulteta su zaista zabrinjavajući.

Studenti ocijenili menze: Ne žele jesti UVIJEK ISTO ni da im tete račun zaokružuju na VIŠI iznos

Objavljeno 25.10.2017. u Nakon predavanja

Porcije hrane u menzama su zadovoljavajuće što se tiče studenta, čak velike, ali ono što kod njih izaziva nezadovoljstvo je izbor jela. Studenti iz Rijeke jasno su dali do znanja što nije dobro s menzama i studentskim restoranima u tom gradu, a neke su stvari zabrinjavajuće, poput zaokruživanja računa na viši iznos.

Smještaj za izbjegavanje: Zadarski studenti objavili crnu listu stanova u kojima je nemoguće živjeti

Objavljeno 23.10.2017. u Nakon predavanja

Borba studenata protiv skupog i lošeg smještaja i dalje je u punom jeku. Zadarski studenti više ne mogu šutjeti i trpjeti previsoke cijene stanova s obzirom na to što se u njima nudi, baš kao i neizdržive stanodavce pa su opet uzeli stvari u svoje ruke.

Proslavi početak svog studentskog života: Detaljan popis brucošijada koje ne smiješ propustiti ove jeseni

Objavljeno 20.10.2017. u Nakon predavanja

Da vam nova studentska godina završi što bolje, treba i početi odlično, a da li ima boljeg početka od posjete brucošijadi i upoznavanja novih kolega.

[FOTO] Dobrodošlica u legendarni studentski dom: Ovako se partijalo na brucošijadi Save u Roku

Objavljeno 19.10.2017. u Nakon predavanja

Ove srijede, 18. listopada, održao se veliki party svih Savljana i onih koji se tako osjećaju. Nema boljeg razloga za slavlje od početka prve/još jedne godine života u najvećem zagrebačkom studentskom domu.

Pronađi 'cimija' po mjeri! Stranica mladog Zadranina olakšat će vam potragu za savršenim cimerom

Objavljeno 18.10.2017. u Nakon predavanja

Potraga za stanom u vrijeme studentskih (ali i drugih) dana je prava tlaka, a još kada morate pronaći i cimera ta tlaka polako prijeđe u muku. To znaju svi koji su barem jednom morali naći drugu osobu za suživot koju ne poznaju otprije no sada je toj patnji kraj jer tu je nova stranica koja će vam pomoći da se uspješno 'ucimerite'.

Konačno neka korist od plakanja tijekom faksa: Mlada znanstvenica otkrila kako suze pretvoriti u struju

Objavljeno 17.10.2017. u Nakon predavanja

Skripte i suze idu zajedno jer onaj tko nije barem jednom zaplakao tijekom faksa kao da nije ni studirao. Netko plače od sreće što je položio ispit, netko zbog bijesa ili tuge jer nije. I dok mi brišemo suze, jedna mlada znanstvenica proučava ih, a u tom je proučavanju došla do naizgled neobičnih rezultata.

[FOTO] Najbolja dobrodošlica u dom: 40 zagrebačkih studenata pilo kavicu i sklapalo nova prijateljstva

Objavljeno 17.10.2017. u Nakon predavanja

Ispijanje kave ili čaja uistinu zbližava ljude, a tko ne bi htio popiti kavicu uz zanimljivu ćakulicu? To uglavnom svi vole pa je zato ispijanje zajedničke kave i bio način da se studenti iz zagrebačkog doma na Savi bolje upoznaju te od stranaca postanu prijatelji.

Depresija više nije broj 1: Otkriveno zašto studenti sve češće traže pomoć psihologa

Objavljeno 13.10.2017. u Nakon predavanja

Obraćanje psiholozima ne bi trebala biti tabu tema ni sramota jer o psihičkom zdravlju trebamo brinuti jednako kao i o fizičkom. Novi detaljni izvještaj New York Timesa pokazuje koji su to problemi zbog kojih studenti i tinejdžeri sve češće posjećuju psihologe i - ne, depresija više nije jedan od njih!Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se