Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Finalistica prestižnog natjecanja: Studentica Dinka uz pomoć šminke pretvara se u bića iz mašte

Objavljeno 06.06.2017. u Nakon predavanja

Kozmetička industrija je unazad nekoliko godina doživjela pravu renesansu, a jednim dijelom to se dogodilo zahvaljujući beauty vloggericama i YouTubericama. Uz nekoliko poteza makeup kistom i poznavanje tehnika šminkanja, neke od tih šminkerica transformiraju se u neobične 'likove', a među njima je i studentica Dinka Vojvoda.

Nepravda, korupcija, asistenti koji 'sole pamet': Studenti otkrili zašto jedva čekaju kraj fakulteta

Objavljeno 05.06.2017. u Nakon predavanja

Otkada smo krenuli u osnovnu školu slušamo o veličanju đačkog doba jer to bi trebao biti najljepši i najbezbrižniji dio našeg života. Iako kao školarci ne brinemo za režije ili teški samostalan život, i kao studentima nam 'trube' da je baš to vrijeme najbolje. Misle li i studenti jednako?

Neobičan vrt u srcu grada: Zagrebačke studentice kreirale vertikalni povrtnjak

Objavljeno 05.06.2017. u Nakon predavanja

Ljubitelji prirode, zdrave hrane i plodova iz vlastitog vrta sigurno prate trendove kada je riječ o vrtlarenju. U korak s trendovima idu i studentice iz Udruge studenata krajobrazne arhitekture jer su napravile vertikalni povrtnjak s ciljem poboljšanja kvalitete života.

O studentskim menzama i raskuhanom grašku: Petra i Kristijan pitaju vas 'E-si gladan?'

Objavljeno 31.05.2017. u Nakon predavanja

Kuhanje je nekima hobi, drugima profesija, a trećima predstavlja ljubav i posvećenost. Budući da svi volimo i moramo jesti, svakodnevno u svojim kuhinjama pripremamo omiljena jela. Kreativni gurmanski duo iza stranice učinio je korak dalje te krenuo pisati o hrani bez koje - nema života.

'Fidget spinneri' postali hit i među hrvatskim studentima: Jeste li ga već zavrtjeli?

Objavljeno 30.05.2017. u Nakon predavanja

U današnjem svijetu nemoguće je ne upitati se kako uspješno pobijediti stres i skupiti koncentraciju za učenje. I dok neki napetost rješavaju fizičkim aktivnostima ili ispijanjem čaja, drugi posežu za najnovijim 'igračkama' za opuštanje.

HELP STUDENT: Reci nam što te muči i zašto ti je teško studirati, a mi ćemo ti pomoći – diskretno i profesionalno

Objavljeno 25.05.2017. u Nakon predavanja

Portal MojFaks u suradnji sa savjetnicom studentskog savjetovališta pri udruzi PSIHOPlanet nudi pomoć svim studentima koji se osjećaju razočarano, umorno, ljuto, preopterećeno, izgubljeno ili bespomoćno.

Hrvatski Telekom vodi tebe i tvoju ekipu na jedrenje

Objavljeno 25.05.2017. u Nakon predavanja

Krenuo je novi nagradni natječaj Hrvatskog Telekoma na dozivivise.hr, u kojem pobjednik osvaja sedam dana jedrenja za sebe i još pet frendova.

Nema ih u školi, ali ima na DVD-u: Studenti maturantima pomažu naučiti pokuse za državnu maturu

Objavljeno 25.05.2017. u Nakon predavanja

Promjena koncepta ispita državne mature iz kemije donijela je sa sobom dio s pokusima koji su većini učenika najzanimljiviji dio ovog prirodnog predmeta. Nažalost, oni su sve češće zanemareni u našim školama, stoga se mnogi pristupnici državne mature u rješavanju takvih zadataka ne snalaze.

Svi vjeruju u njih, a ne bi trebali: 5 popularnih mitova o učenju koji su potpuno pogrešni

Objavljeno 23.05.2017. u Nakon predavanja

Sve ono što mislite da znate o učenju novih informacija i vještina najvjerojatnije je pogrešno.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se