Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Studentica iz Koprivnice uz faks pročita više od 100 knjiga godišnje

Objavljeno 12.12.2016. u Nakon predavanja

Studenti često kažu da nemaju vremena za čitanje knjiga 'za gušt' jer je previše onih stručnih koje moraju pročitati kako bi položili kolokvije i ispite. Studenti poput Valentine dokazuju suprotno – bitno je samo dobro organizirati vrijeme.

Čemu točno služe specijalisti sveučilišne medicine ako im se studenti najrjeđe obraćaju?

Objavljeno 08.12.2016. u Nakon predavanja

Prošlog tjedna objavljen je popis najboljih liječnika u Hrvatskoj po odabiru čitatelja portala najdoktor.com. Nakon objave top liječnika uslijedila je salva članaka u kojima se razne regije i gradovi hvale svojim kandidatima na toj listi. Mogu li se studenti pohvaliti specijalistima školske i sveučilišne medicine?

Stand up komedija na studentski način: Sara i Martin nasmijavaju publiku do suza

Objavljeno 07.12.2016. u Nakon predavanja

U svakodnevnoj priči svoj stav izražavamo bez problema, a jeste li ikada razmišljali o tome da ga pretočite u stand up nastup začinjen crnim humorom? Ako niste, zavalite se u stolicu i dopustite stand up komičaru da vas nasmije svojim viđenjem stvarnosti pomoću humora i vlastitih dosjetki.

Nije moglo iskrenije: Zagrebački studenti otkrili zašto se masovno švercaju u tramvajima

Objavljeno 06.12.2016. u Nakon predavanja

Pitanje javnog prijevoza za studente u Zagrebu, i Hrvatskoj općenito, uvijek je aktualno. Cijene variraju ovisno o gradu te su u posljednjih nekoliko godina znatno porasle.

Stalno kukaš da si bez kinte? Iz prve ruke nauči kako štedjeti za vrijeme studiranja

Objavljeno 05.12.2016. u Nakon predavanja

Od brige o financijama svaki bi čovjek htio pobjeći, a s druge strane, na tom polju želimo da nam cvatu i ruže i novci. Već godinama slušamo o tome kako su studenti najsiromašnija populacija, a neki od nas jednostavno ne mogu zakrpati svoju financijsku 'kesu'.

'Ako mogu Ameri, možemo i mi': Prve hrvatske sveučilišne navijačice uskoro će bodriti studente sportaše

Objavljeno 05.12.2016. u Nakon predavanja

U holivudskim filmovima nerijetko vidimo da je glavni cilj srednjoškolki upasti među navijačice te svojim plesom i pjesmom bodriti školski sportski tim. Čini se da će slične scene, samo u akademskoj varijanti, gledati Osječani jer će prve sveučilišne navijačice navijati upravo ondje.

Nije im teško rano ustati: Zornice kao mjesto za molitvu i okupljanje zagrebačkih studenata

Objavljeno 01.12.2016. u Nakon predavanja

Studenti, baš kao i svi drugi katolici žele prakticirati svoju vjeru i tijekom studija. Baš zato i ne čudi to što se studenti rado pojavljuju i na zornicama za koje se, kako im i samo ime govori, moraju probuditi u zoru.

'Ne uspoređuj se s drugima i čuvaj pare': Stvari koje bi svaki apsolvent trebao znati

Objavljeno 29.11.2016. u Nakon predavanja

Razlika između brucoša i apsolventa je u fakultetskom 'stažu': dok prvi istovremeno muče muku i ludo tulumare, ovi drugi rješavaju posljednje akademske obaveze.

U glavi studenata: Imate li previsoka očekivanja u životu?

Objavljeno 28.11.2016. u Nakon predavanja

Dok neki kolege maštaju o blistavoj karijeri YouTubera pa snimaju videe ne bi li se probili, ti si dobio već treću odbijenicu od potencijalnog poslodavca u tjedan dana?Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se