Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Eurostat objavio statistiku: U Hrvatskoj svaka peta mlada osoba ne radi, a niti se školuje

Objavljeno 28.06.2019. u Nakon predavanja

Prema izvještaju Eurostata objavljenog u četvrtak, Hrvatska se ponovno našla na lošijoj strani Europskog prosjeka, a ovaj se put radi o postotku mladih koji trenutno ne rade niti se školuju ili su na obuci (Neither in employment nor in education and training), koji u Hrvatskoj iznosi 18.5 posto.

Studenti kroatistike želite podijeliti svoje znanje? Nevladina organizacija Are You Syrious traži volontere!

Objavljeno 27.06.2019. u Nakon predavanja

Otvoreni ste za nova iskustva i priliku da svoje znanje podijelite s drugima, i tako dodatno usavršite svoje profesionalne vještine? Nevladina udruga Are You Syrious traži volontere koji žele pomoći izbjeglicama u učenju hrvatskog jezika tijekom ljetnih praznika.

Imaš studentski rad na temu ženske i rodne problematike? Prijavi se na Natječaj Centra za ženske studije!

Objavljeno 21.06.2019. u Nakon predavanja

Već 12. godinu zaredom, Centar za ženske studije objavljuje Natječaj za dodjelu Nagrade za studentski rad na temu ženske i rodne problematike. Prijave se mogu poslati od 17. lipnja do 10.listopada 2019. godine.

Studenti medicine educiraju srednjoškolce o prevenciji bolesti uzrokovanih HPV infekcijom:“Budi mRAK”

Objavljeno 19.06.2019. u Nakon predavanja

Javnozdravstveni-edukativni projekt “Budi mRAK“ pokrenuli su studenti, budući liječnici iz Međunarodne udruge studenata medicine Hrvatska – CroMSIC, s ciljem informiranja djece o dostupnim oblicima prevencije raka od najranije dobi. Ove godine naglasak je stavljen na prevenciju bolesti uzrokovanih HPV infekcijom, jer usprkos postojanju besplatnog cjepiva za učenike i učenice osmih razreda, ali i srednjih škola – odaziv mladih je i dalje slab.

Ako prođete ovaj KVIZ o seriji Černobil, sigurno ćete proći i nadolazeće ispite!

Objavljeno 18.06.2019. u Nakon predavanja

HBO-ova serija Černobil ima samo pet epizoda, a totalno je zaludila cijeli svijet s ocjenom na IMDB-u od 9,6. Ako ste i vi jedan od tih fanova, riješite ovaj kviz, a ako ga stvarno i prođete, uvjeravamo vas da ćete proći i nadolazeće ispite!

Objavljene fotografije s Radićevih dana: Izdvojili smo 10 najboljih!

Objavljeno 11.06.2019. u Nakon predavanja

Radićeve dane, koji su se održali sredinom svibnja, obilježile su brojne aktivnosti, a sam dašak atmosfere objavljen je u ponedjeljak na Facebooku.

Troškovi prosječnog studenta u Hrvatskoj: Otkrili su nam na što i koliko love troše mjesečno

Objavljeno 07.06.2019. u Nakon predavanja

Sveopće je poznato da je studentima velika odgovornost pametno raspolaganje svojim skromnim studentskim džeparcem, a na što i koliko novaca mjesečno troše, saznajemo od nekoliko studenata koji su s nama podijelili svoj mjesečni pregled izdataka.

Radnica kantine dobila otkaz nakon što je studentu bez novca dala obrok

Objavljeno 03.06.2019. u Nakon predavanja

Radnica kantine otpuštena je nakon što je učeniku srednje škole u New Hampshireu u SAD-u dala ručak iako nije imao novca za obrok.

Što mislite o ovome? Sadnja stabala kao uvjet dobivanja diplome!

Objavljeno 30.05.2019. u Nakon predavanja

Prema novom filipinskom zakonu svi osnovnoškolci, maturanti i studenti trebaju posaditi najmanje deset stabala kako bi diplomirali ili završili školu. S obzirom da diljem Europe, pa tako i u Hrvatskoj traju prosvjedi srednjoškolaca za klimu, ovakve prakse mogu poslužiti kao dobar primjer.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se