Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Teški ispiti i mrzovoljni profesori: Kako ostati pozitivan tijekom studija?

Objavljeno 17.11.2016. u Nakon predavanja

Na fakultetu iskusimo različite emocije, ali uglavnom se sve svodi na one negativne i pozitivne. Pozitivne percipiramo kao one koje označavaju sreću, veselje, zaigranost dok su negativne one potaknute ljutnjom, razočaranjem i frustracijom.

Kada na red dođu 'ptice i pčele': najbolji seks-savjeti za brucoše

Objavljeno 16.11.2016. u Nakon predavanja

Biti brucoš dovoljno je stresno i uzbuđujuće, a mnogima k tome, nakon dolaska na fakultet, kreće vlastita seksualna revolucija jer 'kad će ako ne sada'?

'Ja sam totalni fail, ja ovo ne mogu': Kako se nositi s 'krizom dvadesetih godina'?

Objavljeno 15.11.2016. u Nakon predavanja

Kada čujemo pojam 'kriza srednjih godina' točno znamo što zamisliti u glavi: prenapadno našminkanu ženu koja fotka selfije u potrazi za virtualnim komplimentima ili nabrijanog starijeg lika koji je preko noći odlučio obući kožnjak i zbariti brucošicu.

Ovako se NE uči: Navike koje vam zapravo odmažu tijekom učenja

Objavljeno 14.11.2016. u Nakon predavanja

Kada dođe vrijeme ispita konačno odlučimo da je vrijeme da zagrijemo stolicu i da gradivo naučimo, bez obzira na to radi li se samo o prolazu ili 'pucamo' na višu ocjenu.

Ona studira u Splitu, a ti u Zagrebu: veze na daljinu tijekom studija su moguće

Objavljeno 11.11.2016. u Nakon predavanja

Odlazak na studij može biti prekretnica u životu, a osobito u ljubavnom, ako to znači da naš partner seli u drugi grad. U tom trenutku nas hvata panika i nismo sigurni trebamo li nastaviti tu vezu ili ne.

Što Trumpova pobjeda znači za hrvatske studente koji žele na razmjenu u SAD?

Objavljeno 10.11.2016. u Nakon predavanja

Milijarder je tijekom svoje agresivne kampanje često iznosio radikalne stavove u vezi migranata, prava žena i seksualnih manjina, ali s vremena na vrijeme dotaknuo se i studenata.

Ubacite ove jutarnje rituale u svoj život i olakšajte si studiranje

Objavljeno 09.11.2016. u Nakon predavanja

Svima nam je poznat ovaj scenarij: jutro je, alarm zvoni, a naše nam krmeljave oči ne dopuštaju da pritisnemo bilo što drugo osim tipke 'snooze'.

Dani posvećeni studentima: Ne propustite ova događanja u studenome

Objavljeno 07.11.2016. u Nakon predavanja

Kako studeni ne bi ostao zapamćen kao samo hladan i prevrtljiv mjesec, za vas smo odabrali najbolje događaje posvećene isključivo studentima ili barem djelimice njima, a koji će udovoljiti svakome od vas.

Za njih navijaju i studenti i umirovljenici: Prvi hrvatski nogometni klub u kojem igraju izbjeglice

Objavljeno 04.11.2016. u Nakon predavanja

Zahvaljujući zajedničkom angažmanu 'Bijelih anđela' (White angels), bivše navijačke skupine NK Zagreb, organizacija civilnog društva poput CMS-a, Zelene akcije i BRID-a, 2014.godine osnovan je nogometni klub 'Zagreb 041'.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se