Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Prva pomoć za smočene skripte i knjige: japanska tehnika sušenja papira

Objavljeno 01.11.2016. u Nakon predavanja

Svi dobro znamo koliko se naživciramo kada po knjizi ili skripti prolijemo vodu, ali vjerovali ili ne – Japanci imaju rješenje i za to!

Usavršite ono što vas na faksu nisu naučili: evo kako kritički razmišljati o svemu

Objavljeno 01.11.2016. u Nakon predavanja

Imperativ koji nam se kroz godine nameće jest 'da ne budemo ovca', a nameće se pitanje kako to učiniti u zemlji u kojoj se uopće studente ne poziva na razmišljanje. Govorimo zapravo o kritičkom mišljenju kojeg trebamo razvijati i koristiti se njime.

Zdrave navike koje bi svaki student trebao 'prošvercati' u svoj natrpani raspored

Objavljeno 01.11.2016. u Nakon predavanja

Natrpan raspored je jedan od razloga zašto zanemarimo unos dovoljnog broja vitamina u tijelo, vode i drugih prijekopotrebnih tvari. Koliko god zauzeti bili, treba zapamtiti jedno: moguće je 'prošvercati' zdrave navike u svoj život.

Samo za one 'kratkog fitilja': Situacije u kojima svaki student mora zadržati 'hladnu glavu'

Objavljeno 31.10.2016. u Nakon predavanja

Kad vam se zadnji put dogodilo da vam je žila na čelu vidno pulsirala, a tlak skočio do vrijednosti koje su opasne po život? Ako se ne sjećate, mi ćemo vam reći: zadnji put kad ste skroz 'pukli'.

Pauze od učenja nisu nam potrebne: Mitovi o produktivnosti u koje trebate prestati vjerovati

Objavljeno 31.10.2016. u Nakon predavanja

Tijekom studiranja se zavaravamo izjavama poput 'Bolje funkcioniram pod stresom', a to činimo uglavnom kad svoje dragocjeno i slobodno vrijeme ne želimo izdvojiti za rješavanje akademskih obaveza.

Nije lako, ali je moguće: Kako preživjeti dvadesete godine života

Objavljeno 28.10.2016. u Nakon predavanja

Instrukcije za život nažalost ne možemo kupiti pa čak ni naručiti s interneta, ali zato uvijek možemo poslušati savjet nekog 'pinkicu' starijeg i iskusnijeg.

Raste biznis prodaje x-ica: Zbog tipičnog hrvatskog problema ove se godine traži kartica više

Objavljeno 28.10.2016. u Nakon predavanja

Članovi različitih studentskih grupa na Facebooku u posljednje vrijeme mogu vidjeti kako se pojavljuje sve više oglasa za prodaju, ali i kupovinu x-ica. Iako je ovaj 'trend' uobičajen među studentskom populacijom, čini se da je ove godine 'pazarenje' pravom na subvencioniranu prehranu življe no inače.

Provedi najstrašniju noć u godini kod kuće: Idealne serije za Noć vještica

Objavljeno 27.10.2016. u Nakon predavanja

Dok neki za Halloween pohode različite tulume i opijaju se iza maske, drugi će ovu noć provesti mirnije, uglavnom u kućnom druženju s prijateljima. Upravo na takvim druženjima uglavnom padne neki film, ali ne postoji razlog zašto ne bi i serija.

Pandemije, jednorozi i baloni: Video igre kao stvorene za izbjegavanje učenja i pisanja seminara

Objavljeno 26.10.2016. u Nakon predavanja

Postoji li išta zavodljivije od ideje da cijeli dan sjedite pred kompom i igrate igre s prstom u uhu? Dobro, možda ne s prstom u uhu jer morate tipkati, ali svi će studenti priznati da ne postoji slađi način trošenja vremena od ovog...Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se