Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Istraživanje otkrilo: Studenti koji cugaju zbog stresa, nakon faksa imaju više problema

Objavljeno 08.04.2019. u Nakon predavanja

Svatko tko je studirao zna koliko studentski život ponekad zbog akademskih obaveza može biti stresan. Dok se neki studenti pokušavaju opustiti gledajući omiljene serije na laptopu ili slušanjem glazbe, mnogi posežu za alkoholom i lakim drogama kako bi si olakšali stresnu svakodnevicu.

Žive sa 'starcima' do 34. godine: Mladi odlaze iz Hrvatske zbog skupih kvadrata – pokrenuta i peticija

Objavljeno 08.04.2019. u Nakon predavanja

Mladi ljudi koji su nedavno pokušali kupiti stan u Zagrebu, na vlastitoj koži su iskusili da je to gotovo pa nemoguće. Cijene kvadrata brzo rastu pa je mladima više puna kapa jer iz tog razloga mnogi s roditeljima žive do 34. godine.

Od tipičnog 'gym baje' do full našminkanih studentica na orbitreku: 6 tipova studenata koje ćete sresti u teretani

Objavljeno 03.04.2019. u Nakon predavanja

Proljeće je već odavno pokucalo na naša, pomalo zimom uljuljkana tijela, pa su se zato mnogi odlučili za uvođenje vježbanja u svoju dnevnu rutinu.

Niste 'skripta i tišina' tip studenta? Evo kako odabrati savršenu mjuzu za učenje u sezoni kolokvija

Objavljeno 27.03.2019. u Nakon predavanja

Motivaciju za učenje, pamćenje i produktivnost možemo 'podmazati' glazbom, ali tada je bitno izabrati idealnu mjuzu koja će nas 'gurati' kroz skripte.

Neka prespavate, a na drugima ste zbog ekipe: Sva predavanja koje ćete doživjeti na faksu

Objavljeno 26.03.2019. u Nakon predavanja

Studentski život je nekad glamurozan, nekad manje. Često se dogodi da zaista živimo život kao što je prikazan na američkim filmovima, ali većinu vremena zato ipak provodimo na faksu ili radeći stvari koje imaju veze s faksom.

Neki su smršavjeli, a drugi 'nabacili' škembu: Studenti nam otkrili koliko su se zaista udebljali zbog menze

Objavljeno 25.03.2019. u Nakon predavanja

Postoji milijun razloga zašto se netko odluči upisati faks. Neki od njih su dobri razlozi, neki manje. Neki su osobni, drugi su nametnuti od strane nekoga. Sigurno ste do sada barem jednom čuli da je netko upisao faks, samo kako bi imao studentska prava.

Jedno ministarstvo želi da studenti obavljaju posao za 'dž': Je li besplatan rad mladih vizija Vlade za predsjedanje EU-om?

Objavljeno 13.03.2019. u Nakon predavanja

Volontiranje je sasvim normalna i poželjna pojava u društvu, ali kada obavljate posao koji je vrlo odgovoran i ozbiljan, tada ne očekujete da ćete biti tretirani kao volonter. Upravo se to događa sa studentima i mladima koje Ministarstvo vanjskih i europskih poslova u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu želi regrutirati za pomoć pri organizaciji predsjedanja Hrvatske Vijećem EU-a. Postavlja se pitanje, zašto mladi neće biti plaćeni za posao koji će obavljati?

Skloni se Bear Grylls: Uz ove savjete preživjet ćete cijeli dan na faksu bez po' muke

Objavljeno 13.03.2019. u Nakon predavanja

Nekima je ljetni semestar počeo prije dva tjedna, drugima prije tri. U svakom slučaju, do sad smo svi saznali kakav će nas raspored pratiti (ili bolje rečeno mi njega) sljedećih par mjeseci.

Vraćaju osmijeh na lice: Studenti medicine u Rijeci izrađuju vlasulje za bolesnu djecu

Objavljeno 12.03.2019. u Nakon predavanja

U Rijeci se trenutno odvija nešto jako humano, lijepo i slatko! Naime, studenti Medicinskog fakulteta na inicijativu studentice Sare Volej te studenta Tina Vučkovića odlučili su razveseliti bolesne mališane i pokloniti im kosu.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se