Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Velika srca studentska: Donosimo pregled božićnih humanitarnih akcija po hrvatskim sveučilišnim gradovima

Objavljeno 12.12.2017. u Nakon predavanja

Blagdansko vrijeme budi posebno ozračje pa smo tada osjećajniji, suosjećajniji i spremni pomoći. Za vrijeme Božića studenti uvijek pokažu svoju 'mekšu' stranu pa su tako po različitim sveučilišnim gradovima organiziraju hvale vrijedne akcije za pomoć onima kojima je to najpotrebnije.

Apsolvent zagrebačkog Prava osvaja društvene mreže: Domagoj je naš najpoznatiji travel bloger

Objavljeno 08.12.2017. u Nakon predavanja

Domagoj Sever iz Ivanca naš je najposjećeniji travel bloger i najbolji promotor hrvatskih prirodnih ljepota.

Fotokopiraona iz pakla: Studentica šokirana računom za kopiranje skripti - naplatili razne apsurdne 'dodatke'

Objavljeno 30.11.2017. u Nakon predavanja

U fotokopiraoni znamo da trebamo pripremiti sitniš kad skripte printamo jednostrano, osobito ako to činimo bez uveza i sličnih 'dodataka'. Svaka kopiraona ima svoj cjenik, a na njemu sigurno ne očekujemo da piše jedna cijena za printanje s USB-a, a druga za printanje s maila...

Kamenje s plaže je mekše od riže s Kemije: Studenti otkrili NAJGORU hranu koju su jeli tijekom studija

Objavljeno 29.11.2017. u Nakon predavanja

Tipična studentska prehrana uglavnom se sastoji od hrane u menzi i od 'što-brže-gotovo-to-bolje' obroka. Dok se neki studenti posvećuju svom kuharskom umijeću i vole jesti finu 'papicu', mnogi bježe od kuhače i radije jedu paštetu i kruh iako znaju da to nije najzdravija varijanta.

Nekoliko dana robije za prolaz: Evo kako možete spremiti bilo koji ispit za samo tri dana

Objavljeno 27.11.2017. u Nakon predavanja

Ako ste se barem jednom tijekom školovanja susreli s problemom manjka vremena za spremanje ispita, onda je ovo članak za vas. Ako mislite da se na ovaj način mogu položiti samo ispiti za koje je potrebno pročitati skriptu od 12 stranica – varate se.

Jer domaće je najbolje: Studentice Karla i Paula izrađuju originalne hrvatske igračke

Objavljeno 24.11.2017. u Nakon predavanja

Kada razmišljamo o pojmu 'igračka' na pamet nam uglavnom padne Barbie lutka, no nju ne zamišljamo kao koristan predmet pomoću kojega možemo, primjerice, plesti pašku čipku. Ako vam ovo zvuči neobično vrijeme je da upoznate hrvatske drvene igračke koje su inspirirane našom baštinom.

Rasturili 'Šifru' i 'Potjeru': Upoznajte studente koji razvaljuju u televizijskim kvizovima

Objavljeno 24.11.2017. u Nakon predavanja

Navikli smo da su zvijezde kvizova uglavnom stariji i iskusniji kvizaši, no u posljednje vrijeme svojim znanjem po televizijskim i pub kvizovima rasturaju mladi ljudi. Neki od njih su i studenti baš kao Tvrtko Plejić koji je u 'Šifri' zaslužio 125 tisuća kuna i Fabijan Čorak iz 'Potjere'.

Neprospavane noći se uvijek isplate: Mija volontira u tri udruge, pomaže drugima i studira pravo

Objavljeno 20.11.2017. u Nakon predavanja

Već osam godina Volonterski centar Zagreb dodjeljuje volonterskog Oskara osobi koja je u godini dana dala značaj doprinos zajednici i pomaganju drugima. Prošle godine je ovog posebnog Oskara ugrabio student psihologije Matej Ilić Buljan zbog volontiranja na Hrabrom telefonu, a ove godine se među nominiranima našla studentica Mija Rakarić.

Dobila alergiju od tunjevine u pilećem paprikašu: Studentica Mia želi promijeniti obroke u hrvatskim menzama

Objavljeno 17.11.2017. u Nakon predavanja

Odlazak na klopu u menzu svakodnevni je dio studentskog života, a studentima iz doma menza je često i jedina 'kuhinja'. Hrana u menzi nekima je ukusna, a drugima jednolična, no to zapravo i nisu najveći problemi kad ste alergični na određene namirnice.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se