Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Ono kad ti se dogodi ljubav na faksu: očekivanja vs. stvarnost

Objavljeno 22.08.2016. u Nakon predavanja

Faks se obično vidi u sasvim drugačijem svjetlu prije nego ga krenemo pohađati i nakon što smo ga završili (ili barem to probali). Prije faksa se misli da je studiranje nešto gdje se može voditi slobodan i neobuzdan život, dok se poslije faksa sve percipira kao nužno iskustvo koje nas je pripremilo za život.

Slana zabava na pučini: Ako si ovaj vikend još na moru, imamo odličan prijedlog za tebe!

Objavljeno 13.08.2016. u Nakon predavanja

Već smo debelo zakoračili u mjesec kolovoz, ispitni rokovi i nova akademska godina sve su bliži, ali još ovaj vikend uživaj u ljetu i nemoj razmišljati o tome!

Kombinacija studija i trudnoće u Hrvatskoj je jako zahtjevna: Kako je biti mama-studentica?

Objavljeno 11.08.2016. u Nakon predavanja

Ivana je bivša studentica FER-a. Danas ima 33 godine, diplomu ovog fakulteta, supruga i dvoje djece od kojih je prvo rodila na četvrtoj godini studija, u trenutku kad su i ona i suprug bili na istom fakultetu i na istoj studijskoj godini.

Fabric8 co-op predstavio Lime Sky - ljetnu kolekciju odjeće hrvatskih studenata modnog dizajna

Objavljeno 09.08.2016. u Nakon predavanja

Fabric8 co-op je prva zadruga studenata u Hrvatskoj, poduzetnički inkubator, svojevrstan start-up oblikovanju brandova u nastajanju za vrijeme studija I neposredno nakon njega.

7 smrtnih grijeha studentskog ljeta: pogreške koje trebate izbjegavati

Objavljeno 08.08.2016. u Nakon predavanja

Trudite se, rasturate od učenja, polaganja ispita i studentskih poslova koji vam pomažu platiti školarinu ili stanarinu, a onda uživate ljeti u zasluženom odmoru, dekadenciji i ljenčarenju.

Veliki vodič za hvatanje Pokémona: savjeti, trikovi, tajne i iskustva studenata iz cijele Hrvatske...

Objavljeno 04.08.2016. u Nakon predavanja

Nedavno je u Hrvatsku stigla mobilna aplikacija i video igra Pokémon GO dostupna za sve iOS i Android uređaje. Osnovno pravilo je, naravno, skupiti sve!

8 znakova da na fakultetu radiš sve baš kako treba

Objavljeno 03.08.2016. u Nakon predavanja

Svi su uvijek jako pametni jednom kad diplomiraju, nađu posao, zasnuju obitelj i u jeseni života s nostalgijom govore o svojoj mladosti.

5 načina da podigneš energiju – bez kofeina

Objavljeno 03.08.2016. u Nakon predavanja

Svim studentima poznati su sljedeći scenariji: izvlačite se iz kreveta i odmah lijepite uz omiljenu džezvicu ili aparat za kavu, između predavanja odlazite po novu dozu kave ili cappuccina, a prilikom učenja u knjižnici okružujete se papirnatim čašama 'kave za van'.

Studenti ovog studija sve češće obolijevaju od mentalnih bolesti

Objavljeno 01.08.2016. u Nakon predavanja

Istraživanje o ovom, sve kobnijem studiju, dolazi nakon što je britanski Ured za nacionalnu statistiku (ONS) objavio da je stopa samoubojstava studenata na području Engleske i Walesa najviša u posljednjih devet godina zabrinjavajuće porasla.



Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se