Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Nauči sve što trebaš naučiti – u samo 48 sati

Objavljeno 13.09.2016. u Nakon predavanja

Vjerojatno nikad niste čuli za Tansela Alija – trostrukog prvaka u pamćenju koji dolazi iz Australije i koji se proslavio tako što je naučio napamet sadržaj dva telefonska imenika (više od 2300 poslovnih imena i 20 tisuća brojeva) u samo 24 dana.

5 TED talks videa koje bi trebao pogledati svaki student

Objavljeno 13.09.2016. u Nakon predavanja

Jeste li već upoznali 'TED talks' – popularne videe u kojima stručnjaci na pametan i interesantan način razgovaraju o raznim aktualnim temama?

'Uči se na puni sat': Zašto nikad ne počnete učiti na vrijeme?

Objavljeno 09.09.2016. u Nakon predavanja

Što je najčešća asocijacija kad pomislite na studente i studentski život? Podočnjaci do koljena, deset šalica kave u rukama i stres od kojeg vam se prorijedila kosa.

Najveći strahovi i tjeskobe koje muče studente na početku novog semestra

Objavljeno 06.09.2016. u Nakon predavanja

Nakon ljeta, odmora, sunca i kupanja stiže nam povratak u stvarnost: svakodnevni odlasci na predavanja, seminari, studentski poslovi, kave, ispunjavanje papira za stipendije, vikend-posjete roditeljima, povremeno tulumarenje s ekipom...ali najviše od svega učenje, čitanje, pisanje, vježbanje, praktikumi...

Otputuj u Norvešku na najveći međunarodni studentski festival - dovoljno je da znaš engleski!

Objavljeno 05.09.2016. u Nakon predavanja

Budi dio najvećeg međunarodnog festivala za studente koji će se održati u norveškom gradu Trondheim od 9. do 19. veljače 2017. godine! Participacija je besplatna, a prijave su otvorene od 1. rujna.

Što studenti mogu očekivati od novog ministra obrazovanja?

Objavljeno 04.09.2016. u Nakon predavanja

Dostupnost obrazovanja, budućnost mladih visokoobrazovanih u Hrvatskoj, povezanost gospodarstva i znanosti, ulaganja u znanost i obrazovanje bile su teme o kojima se raspravljalo na okruglom stolu pod nazivom “Politike znanosti i visokog obrazovanja: mladi su budućnost hrvatskog gospodarstva”.

Proputovali 50 zemalja u 7 godina, a sad savjetuju i vas: kako studirati i putovati svijetom?

Objavljeno 31.08.2016. u Nakon predavanja

Do sedamnaeste godine nisu kročili van granica Hrvatske, a onda su odlučili nadoknaditi sve...i još više od toga. Igor Tomić i Jakov Kusić proputovali su 50 zemalja, a sve u samo sedam godina! Ako i vas "svrbe stopala" i zovu vas na proputovanje svijetom, pročitajte što vam savjetuju ovi dečki...

Studenti više vole teretane i pilates, ali evo zašto je sljemenarenje za tjelesni najbolji izbor

Objavljeno 28.08.2016. u Nakon predavanja

Na većini fakulteta tjelesni je prve dvije godine obavezan predmet koji svaki student mora „položiti“. Dok je na nekim fakultetima Sveučilišta u Zagrebu odlazak na Sljeme obavezno, na drugima je takozvano sljemenarenje tek jedno od mnogih izbora za rekreaciju pa tako studenti često odabiru teretanu, pilates, areobik ili jogu, a Sljeme pada na dno ljestvice popularnosti zbog ranojutarnjeg termina subotom.

Putovanje u europske države nikada nije bilo jeftinije. Jeste već čuli za ovu mogućnost?

Objavljeno 26.08.2016. u Nakon predavanja

Oduvijek ste maštali proputovati Europu, a još niste našli najjeftinije rješenje? Ove godine se ta ideja više ne čini toliko nemoguća jer je u Hrvatsku došao jedan od vodećih poslovnih modela kojeg su prihvatili mnogi hrvatski partneri. Riječ je o Flixbusu.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se