Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Pobjednik koji se uvijek rado srče! Zagrebački studenti odlučili koji im je najdraži SOKIĆ NA SLAMKU iz menze

Objavljeno 02.07.2018. u Nakon predavanja

U menzi uz finu klopu, studenti vole i popiti svoj omiljeni sok. Sokovi u menzi su ustvari 'sokići' različitih okusa koji nas često bace u djetinjstvo zbog toga što dolaze u tetrapak izdanju sa slamčicom. No, koji od okusa studenti ipak najviše vole?

Društveni život ili strogo studiranje? Evo zašto biste mogli požaliti ako sve ispite riješite u roku

Objavljeno 29.06.2018. u Nakon predavanja

Iako je krajnji cilj studiranja osposobiti se za buduće zanimanje, poziv ili posao, ono podrazumijeva mnogo više od toga: osiguravanje pozicije u društvu, priliku da doživimo iskustva specifična za to razdoblje života, obogatimo intelektualne kapacitete, zaljubimo se, partijamo kao nikad prije (a vjerojatno ni poslije) i proširimo mrežu poznanstava i prijateljstava.

'Snažniji spol', ali ne i na fakultetu: Muški kolege s faksa češće dižu ruku na sebe

Objavljeno 28.06.2018. u Nakon predavanja

Osim što se stopa samoubojstava među studentima povisila, pokazuje i znakovitu rodnu razliku.

'Profa je noću igrala igrice pa su predavanja bila popodne': Studenti nam otkrili tko su cool profesori na njihovom faksu

Objavljeno 20.06.2018. u Nakon predavanja

Kao što svaki student zna – profesora ima svakakvih. Neki od njih su strogi, druge boli briga i za vlastiti posao i za studente, dok su neki pravo osvježenje na faksu jer su 'totalno cool'. Njih izdvaja nešto posebno u njihovom ponašanju te odnosu prema studentima i zato ih studenti cijene i rado ih se sjećaju.

Veliko studentsko srce: Studenti iz doma prikupljaju novac za baku koja živi od skupljanja boca

Objavljeno 19.06.2018. u Nakon predavanja

Iako se 'starijima' ponekad čini da su studenti pasivni i da su samo uživljeni u svoj studentski svijet, studenti su zapravo 'duše od ljudi'. Naime, studenti iz zagrebačkog doma Cvjetno naselje krenuli su u prikupljanje novca za staricu koja skuplja boce, a budući da studenti tijekom ljeta u domovima uglavnom ne borave, bojali su se kako će starica tada preživjeti kada ne bude toliko boca. Još k tome, mora ići i na operaciju.

Studentica osmislila aplikaciju koja će vašim prijateljima javljati da ste sigurno stigli kući iz izlaska

Objavljeno 19.06.2018. u Nakon predavanja

'Javi se kada dođeš doma' rečenica je koju prijatelji govore jedni drugima nakon što se 'rastanu' nakon ludog izlaska. Tom rečenicom iskazujemo brigu za naše prijatelje i želimo da se u miru vrate kući baš kao i mi pa se jedna studentica dosjetila kako da više nikada ne brinemo na taj način.

Oni su 'pisci': Pisanje seminarskih radova je očito dobar biznis pa sada niču oglasi koji traže radnike

Objavljeno 18.06.2018. u Nakon predavanja

Svi znaju barem jednu osobu koja je nekome napisala akademski rad za novce. To područje 'sive ekonomije' nije ilegalno, ali je protivno akademskoj čestitosti studenta koji bi sam trebao pisati svoje radove i istraživati. Koliko je ovo očigledno unosan posao svjedoče i oglasi koji se mogu pronaći na internetu u kojima se traži radnik za pisanje seminarskih radova studentima.

Svjetsko prvenstvo vs. ispitni rokovi: Dalić ima svoju taktiku, a studenti svoju – otkrili kako uskladiti učenje i gledanje tekmi

Objavljeno 14.06.2018. u Nakon predavanja

Svjetsko nogometno prvenstvo u nogometu počinje utakmicom domaćina Rusije i Saudijske Arabije, a već tjednima traje nogometno ludilo od kojeg naravno ne mogu pobjeći ni naši studenti. Prva utakmica hrvatske repke odigrat će se 16. lipnja, a studenti, kao strastveni navijači, moraju gledati nogometne okršaje i istovremeno polagati ispite na fakultetu. Teško 'žongliranje', zar ne?

'Kopiraonice dižu više love od kladionica': Studenti otkrili koliko potroše na KOPIRANJE tijekom rokova

Objavljeno 13.06.2018. u Nakon predavanja

Iako kopiranje ne košta puno i uglavnom se svodi na nekoliko lipa po stranici, kad se zbroje svi materijali troška ipak ima pa se neki studenti šale da će u kopiraonici ostaviti svu ušteđevinu.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se