Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Divna gesta: Student Luka poklanja računalo kolegi slabijeg imovinskog stanja

Objavljeno 08.03.2019. u Nakon predavanja

Puno puta se pokazalo da su studenti zaista tu jedni za druge kada treba pomoći i kolegama olakšati život. Nije rijetkost da studenti pokreću humanitarne akcije jedni za druge pa zato i ne čudi kada žele lijepom gestom olakšati kolegama život. Baš kao student Luka Krvavica koji je odlučio studentu ili studentici slabijeg imovinskog stanja pokloniti svoje računalo.

Trenutno uči irski: Upoznajte studenticu Mateu koja aktivno govori 18 jezika

Objavljeno 06.03.2019. u Nakon predavanja

'Koliko jezika znaš toliko ljudi vrijediš' kaže latinska izreka, a to najbolje pokazuje koliko bogatstvo stječemo učenjem i usvajanjem stranih jezika. To zna i studentica Matea Brandalik koja, vjerovali ili ne, govori 18 jezika.

'Lik je vejpao na usmenom ispitu': Studenti nam ispričali najveće neugodnjake s predavanja

Objavljeno 06.03.2019. u Nakon predavanja

Što se mora uvijek je teško, pa su tako i odlasci na predavanja (sastavni dio studiranja) itekako teški. Nažalost, nekad nam se dogode neugodne stvari pa postanu još deset tisuća puta teži.

Nije sve tako bajno: Studentica otkrila sve mane studiranja u najvećem gradu u Hrvatskoj

Objavljeno 05.03.2019. u Nakon predavanja

Nije tajna da je Zagreb grad s najviše studenata u Hrvatskoj, a još je manja tajna da je Zagreb jedan od najviše prilagođenih gradova studentima.

Je li ovo u redu? Student fotkom javno 'cinkao' kolegice jer su na predavanje došle mamurne

Objavljeno 26.02.2019. u Nakon predavanja

Studenti ponekad na predavanja dolaze pospani, ali i mamurni. Tada uglavnom sjede negdje u zadnjoj klupi i kroz poludrijemež slušaju predavanje. Takve scene nisu rijetkost, ali je rijetko da kolege javno žele 'obrukati' i 'cinkati' jedni druge kada dođe do takvih situacija. No, jedan student iz Srbije je upravo to napravio.

Kada u kupaonici zatekneš kolege u 'akciji': Domaći studenti ispričali koje su najluđe stvari vidjeli u domu

Objavljeno 22.02.2019. u Nakon predavanja

Život u studentskom domu definitivno nije za svakoga. Od toga da dane provodiš u sobi od pet kvadrata s nekime tko i da ti je bio najdraža osoba na svijetu, uskoro to prestane biti, pa do toga da čak i ako ti odlučiš ne ići van, velika je vjerojatnost da će netko od tvojih susjeda biti domaćin zagrijavanju prije izlaska.

Ono kada 'grecaš' lipe za menzu i šparaš na kondomima: Saznajemo kako se domaći studenti 'krpaju' i na što najčešće (ne) troše lovu

Objavljeno 20.02.2019. u Nakon predavanja

Nije tajna da su studenti jedan od najsiromašnijih slojeva društva, no usprkos tome, snalazimo se.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se