Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Studenti u Šibeniku na mukama zbog manjka stanova: 'Nemamo izbora pa moramo useliti u prvu rupu'

Objavljeno 25.04.2019. u Nakon predavanja

Stanovnici Šibenika, baš kao i studenti koji su u ovaj dalmatinski grad došli na studij, lakše mogu doći do osvajanja jackpota nego do stana. Oni koji žele unajmiti stan to ne mogu nikako napraviti jer je jako malo aktivnih oglasa, što studentima osobito stvara probleme jer zbog toga, kako kažu, moraju useliti u prvu slobodnu rupu koju nađu.

Koristile su toalet papir za 'one' dane: Studentica potrošila svoj novac na higijenske uloške za siromašne djevojke

Objavljeno 24.04.2019. u Nakon predavanja

Svaki mjesec djevojke troše novce na higijenske potrepštine kada nastupe 'oni' dani. Ulošci, tamponi ili menstrualne čašice, proizvodi su koje žene koriste kada je riječ o menstruaciji te oni ne koštaju malo. Baš zato je jedna studentica odlučila vlastitim novcem za studiranje siromašnim ženama osigurati higijenske proizvode za 'one dane u mjesecu' jer su to tada koristile toalet papir.

'Sramežljiva 21-godišnjakinja traži gospodina': Tisuće studentica preko ove stranice traže starije sponzore kako bi otplatile faks

Objavljeno 10.04.2019. u Nakon predavanja

Odlazak na fakultet mnoge baca u teške dugove, osobito ako studiraju u SAD-u ili u Velikoj Britaniji. U Hrvatskoj situacija nije baš takva sa studentskim kreditima te mladi mogu besplatno studirati ako su ispunili sve uvjete. Sva sreća jer bi možda neki posezali za 'šećernim taticama' kao studenti iz sljedeće priče...

Na njihovim nastupima je 'ljekovita' atmosfera: Upoznajte Amaterapeute – studente koji svoju glazbu vide kao terapiju

Objavljeno 09.04.2019. u Nakon predavanja

Ljubav prema glazbi spojila je tri mlade, ambiciozne i talentirane osobe u muzičku grupu Amaterapeuti. Tehnički, sve troje su studenti, a ono što ih čini posebnima je način doživljaja glazbe. K tome, često i nastupaju pa svoj lijek u vidu glazbe dijele i s drugima.

Istraživanje otkrilo: Studenti koji cugaju zbog stresa, nakon faksa imaju više problema

Objavljeno 08.04.2019. u Nakon predavanja

Svatko tko je studirao zna koliko studentski život ponekad zbog akademskih obaveza može biti stresan. Dok se neki studenti pokušavaju opustiti gledajući omiljene serije na laptopu ili slušanjem glazbe, mnogi posežu za alkoholom i lakim drogama kako bi si olakšali stresnu svakodnevicu.

Žive sa 'starcima' do 34. godine: Mladi odlaze iz Hrvatske zbog skupih kvadrata – pokrenuta i peticija

Objavljeno 08.04.2019. u Nakon predavanja

Mladi ljudi koji su nedavno pokušali kupiti stan u Zagrebu, na vlastitoj koži su iskusili da je to gotovo pa nemoguće. Cijene kvadrata brzo rastu pa je mladima više puna kapa jer iz tog razloga mnogi s roditeljima žive do 34. godine.

Od tipičnog 'gym baje' do full našminkanih studentica na orbitreku: 6 tipova studenata koje ćete sresti u teretani

Objavljeno 03.04.2019. u Nakon predavanja

Proljeće je već odavno pokucalo na naša, pomalo zimom uljuljkana tijela, pa su se zato mnogi odlučili za uvođenje vježbanja u svoju dnevnu rutinu.

Niste 'skripta i tišina' tip studenta? Evo kako odabrati savršenu mjuzu za učenje u sezoni kolokvija

Objavljeno 27.03.2019. u Nakon predavanja

Motivaciju za učenje, pamćenje i produktivnost možemo 'podmazati' glazbom, ali tada je bitno izabrati idealnu mjuzu koja će nas 'gurati' kroz skripte.

Neka prespavate, a na drugima ste zbog ekipe: Sva predavanja koje ćete doživjeti na faksu

Objavljeno 26.03.2019. u Nakon predavanja

Studentski život je nekad glamurozan, nekad manje. Često se dogodi da zaista živimo život kao što je prikazan na američkim filmovima, ali većinu vremena zato ipak provodimo na faksu ili radeći stvari koje imaju veze s faksom.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se