Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Upoznajte Tete pričalice: Studentice iz Zadra koje bolesnim mališanima čitaju knjige

Objavljeno 09.05.2017. u Nakon predavanja

Postati Teta ili Barba pričalica je vrlo plemenito s obzirom na to da cijeli 'posao' počiva na čitanju knjiga bolesnoj djeci u bolnici. Upravo to čine i zadarske studentice koje mogu biti na ponos svog grada, ali i fakulteta.

Olakšaj si studiranje: Facebook grupe u koje bi se svaki student trebao učlaniti

Objavljeno 05.05.2017. u Nakon predavanja

'Koliko je bodova potrebno za dobivanje smještaja u domu? Što je sve potrebno priložiti u sklopu natječaja za Državnu stipendiju?' neka su od pitanja studenata koji nisu sigurni gdje bi se o ovim temama trebali informirati.

'Daj dokumente ili ću ti skenirati osobnu': ZET-ovi kontrolori studentima prijete uređajem iz budućnosti

Objavljeno 05.05.2017. u Nakon predavanja

Naš članak o ovlastima kontrolora ZET-a i slijedom istih informacije o tome što smiju, a što ne smiju raditi kada uhvate putnika bez karte izazvao je veliko zanimanje među studentima. Među komentarima na tekst najčešći se spominjao infracrveni uređaj kojim kontrolori prijete mladima kad ih uhvate bez prijevozne karte.

Buđenje u 5:30 i kardio natašte: Mišići studenta Brune oborit će vas s nogu

Objavljeno 02.05.2017. u Nakon predavanja

21-godišnji Bruno Del Vechio dolazi iz Požege i studira menadžment i poduzetništvo na pulskom Sveučilištu. Ali ništa od ovoga niste pročitali, jel da? Zapravo gledate njegovu fotogafiju...

Uspješne studentice i predane sportašice: Upoznajte ovogodišnje kandidatkinje za Miss sporta

Objavljeno 27.04.2017. u Nakon predavanja

Da ništa nije nemoguće dokazuju ove studentice koje uz studiranje, učenje, održavanje visokog prosjeka i intelektualne radoznalosti grade i sportsku karijeru, treniraju i ispituju granice svoje fizičke i psihičke izdržljivosti. Upoznajte tri heroine koje se ove godine natječu za laskavu titulu Miss Sporta Hrvatske.

Menze na udaru studenata s Ekonomije: Probavaju i fotkaju hranu da vi lakše odlučite gdje ćete jesti

Objavljeno 25.04.2017. u Nakon predavanja

'Food bloganje' se u posljednjih nekoliko godina razvilo u pravi biznis, a stručnjaci s gastronomskog područja postaju sve cjenjeniji. S pisanjem i recenziranjem hrane iz zagrebačkih menzi krenuli su i dečki sa zagrebačkog Ekonomskog faksa, a osim što tako informiraju studente, dobro se zezaju.

Studentica medicine bori se za Wendy: Spasila psića deformiranih nogu od sigurne smrti

Objavljeno 24.04.2017. u Nakon predavanja

Lijepo je vidjeti da se uvijek nađu osobe koje će pomoći životinjama u nevolji, a s druge strane, to je podsjetnik koji nam pokazuje da ljudi mogu biti jako okrutni. Studentica Valentina Matić pripada prvoj skupini i trenutno se brine za napuštenog psa kojemu treba veterinarska pomoć.

Okršaj dva velika studentska festivala u Zagrebu: SCool Fest ove godine kasnije, dolazi Torpedo

Objavljeno 21.04.2017. u Nakon predavanja

SCool Fest se prošle godine održavao krajem svibnja u prostoru Studentskog centra, a ova najveća studentska manifestacija u Zagrebu ove je godine dobila zdravu konkurenciju jer se pojavio još jedan studentski festival - također besplatan.

U samo 5 točaka: Jedan od najomiljenijih profesora uvjerit će i vas da Marširate za znanost

Objavljeno 21.04.2017. u Nakon predavanja

Ivica Puljak, omiljeni profesor fizike sa splitskog FESB-a pokušat će nagovoriti one koji nisu planirali izaći na ulice, da se ipak pridruže povorci koja će marširati Zagrebom, Rijekom i Splitom.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se