Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Proputovali 50 zemalja u 7 godina, a sad savjetuju i vas: kako studirati i putovati svijetom?

Objavljeno 31.08.2016. u Nakon predavanja

Do sedamnaeste godine nisu kročili van granica Hrvatske, a onda su odlučili nadoknaditi sve...i još više od toga. Igor Tomić i Jakov Kusić proputovali su 50 zemalja, a sve u samo sedam godina! Ako i vas "svrbe stopala" i zovu vas na proputovanje svijetom, pročitajte što vam savjetuju ovi dečki...

Studenti više vole teretane i pilates, ali evo zašto je sljemenarenje za tjelesni najbolji izbor

Objavljeno 28.08.2016. u Nakon predavanja

Na većini fakulteta tjelesni je prve dvije godine obavezan predmet koji svaki student mora „položiti“. Dok je na nekim fakultetima Sveučilišta u Zagrebu odlazak na Sljeme obavezno, na drugima je takozvano sljemenarenje tek jedno od mnogih izbora za rekreaciju pa tako studenti često odabiru teretanu, pilates, areobik ili jogu, a Sljeme pada na dno ljestvice popularnosti zbog ranojutarnjeg termina subotom.

Putovanje u europske države nikada nije bilo jeftinije. Jeste već čuli za ovu mogućnost?

Objavljeno 26.08.2016. u Nakon predavanja

Oduvijek ste maštali proputovati Europu, a još niste našli najjeftinije rješenje? Ove godine se ta ideja više ne čini toliko nemoguća jer je u Hrvatsku došao jedan od vodećih poslovnih modela kojeg su prihvatili mnogi hrvatski partneri. Riječ je o Flixbusu.

Ono kad ti se dogodi ljubav na faksu: očekivanja vs. stvarnost

Objavljeno 22.08.2016. u Nakon predavanja

Faks se obično vidi u sasvim drugačijem svjetlu prije nego ga krenemo pohađati i nakon što smo ga završili (ili barem to probali). Prije faksa se misli da je studiranje nešto gdje se može voditi slobodan i neobuzdan život, dok se poslije faksa sve percipira kao nužno iskustvo koje nas je pripremilo za život.

Slana zabava na pučini: Ako si ovaj vikend još na moru, imamo odličan prijedlog za tebe!

Objavljeno 13.08.2016. u Nakon predavanja

Već smo debelo zakoračili u mjesec kolovoz, ispitni rokovi i nova akademska godina sve su bliži, ali još ovaj vikend uživaj u ljetu i nemoj razmišljati o tome!

Kombinacija studija i trudnoće u Hrvatskoj je jako zahtjevna: Kako je biti mama-studentica?

Objavljeno 11.08.2016. u Nakon predavanja

Ivana je bivša studentica FER-a. Danas ima 33 godine, diplomu ovog fakulteta, supruga i dvoje djece od kojih je prvo rodila na četvrtoj godini studija, u trenutku kad su i ona i suprug bili na istom fakultetu i na istoj studijskoj godini.

Fabric8 co-op predstavio Lime Sky - ljetnu kolekciju odjeće hrvatskih studenata modnog dizajna

Objavljeno 09.08.2016. u Nakon predavanja

Fabric8 co-op je prva zadruga studenata u Hrvatskoj, poduzetnički inkubator, svojevrstan start-up oblikovanju brandova u nastajanju za vrijeme studija I neposredno nakon njega.

7 smrtnih grijeha studentskog ljeta: pogreške koje trebate izbjegavati

Objavljeno 08.08.2016. u Nakon predavanja

Trudite se, rasturate od učenja, polaganja ispita i studentskih poslova koji vam pomažu platiti školarinu ili stanarinu, a onda uživate ljeti u zasluženom odmoru, dekadenciji i ljenčarenju.

Veliki vodič za hvatanje Pokémona: savjeti, trikovi, tajne i iskustva studenata iz cijele Hrvatske...

Objavljeno 04.08.2016. u Nakon predavanja

Nedavno je u Hrvatsku stigla mobilna aplikacija i video igra Pokémon GO dostupna za sve iOS i Android uređaje. Osnovno pravilo je, naravno, skupiti sve!Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se