Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Ona studira u Splitu, a ti u Zagrebu: veze na daljinu tijekom studija su moguće

Objavljeno 11.11.2016. u Nakon predavanja

Odlazak na studij može biti prekretnica u životu, a osobito u ljubavnom, ako to znači da naš partner seli u drugi grad. U tom trenutku nas hvata panika i nismo sigurni trebamo li nastaviti tu vezu ili ne.

Što Trumpova pobjeda znači za hrvatske studente koji žele na razmjenu u SAD?

Objavljeno 10.11.2016. u Nakon predavanja

Milijarder je tijekom svoje agresivne kampanje često iznosio radikalne stavove u vezi migranata, prava žena i seksualnih manjina, ali s vremena na vrijeme dotaknuo se i studenata.

Ubacite ove jutarnje rituale u svoj život i olakšajte si studiranje

Objavljeno 09.11.2016. u Nakon predavanja

Svima nam je poznat ovaj scenarij: jutro je, alarm zvoni, a naše nam krmeljave oči ne dopuštaju da pritisnemo bilo što drugo osim tipke 'snooze'.

Dani posvećeni studentima: Ne propustite ova događanja u studenome

Objavljeno 07.11.2016. u Nakon predavanja

Kako studeni ne bi ostao zapamćen kao samo hladan i prevrtljiv mjesec, za vas smo odabrali najbolje događaje posvećene isključivo studentima ili barem djelimice njima, a koji će udovoljiti svakome od vas.

Za njih navijaju i studenti i umirovljenici: Prvi hrvatski nogometni klub u kojem igraju izbjeglice

Objavljeno 04.11.2016. u Nakon predavanja

Zahvaljujući zajedničkom angažmanu 'Bijelih anđela' (White angels), bivše navijačke skupine NK Zagreb, organizacija civilnog društva poput CMS-a, Zelene akcije i BRID-a, 2014.godine osnovan je nogometni klub 'Zagreb 041'.

Priče hrabrih studentica: Kako je studirati kad te kod kuće čeka dijete

Objavljeno 03.11.2016. u Nakon predavanja

Kako god okrenemo – studirati nije lako, a zamislite tek kako je studirati u trudnoći ili dok vas kod kuće čeka beba. Uz uobičajene akademske obaveze koje su nam svima poznate, ove hrabre majke studentice kod kuće moraju obavljati neke sasvim drugačije zadatke.

Bez treme, znojenja i mucanja: Kako uspješno održati seminar pred hrpom drugih kolega?

Objavljeno 02.11.2016. u Nakon predavanja

Kada gledamo pojedine kolege dok drže prezentaciju na faksu imamo osjećaj da njihove izlagačke vještine mogu parirati onima Stevea Jobsa ili Martina Luthera Kinga. No, većina nas izgleda sasvim drugačije: pere nas trema, drhti nam glas, čelo se znoji i imamo osjećaj da ćemo propasti u zemlju od nelagode...

Prva pomoć za smočene skripte i knjige: japanska tehnika sušenja papira

Objavljeno 01.11.2016. u Nakon predavanja

Svi dobro znamo koliko se naživciramo kada po knjizi ili skripti prolijemo vodu, ali vjerovali ili ne – Japanci imaju rješenje i za to!

Usavršite ono što vas na faksu nisu naučili: evo kako kritički razmišljati o svemu

Objavljeno 01.11.2016. u Nakon predavanja

Imperativ koji nam se kroz godine nameće jest 'da ne budemo ovca', a nameće se pitanje kako to učiniti u zemlji u kojoj se uopće studente ne poziva na razmišljanje. Govorimo zapravo o kritičkom mišljenju kojeg trebamo razvijati i koristiti se njime.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se