Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Fabric8 co-op predstavio Lime Sky - ljetnu kolekciju odjeće hrvatskih studenata modnog dizajna

Objavljeno 09.08.2016. u Nakon predavanja

Fabric8 co-op je prva zadruga studenata u Hrvatskoj, poduzetnički inkubator, svojevrstan start-up oblikovanju brandova u nastajanju za vrijeme studija I neposredno nakon njega.

7 smrtnih grijeha studentskog ljeta: pogreške koje trebate izbjegavati

Objavljeno 08.08.2016. u Nakon predavanja

Trudite se, rasturate od učenja, polaganja ispita i studentskih poslova koji vam pomažu platiti školarinu ili stanarinu, a onda uživate ljeti u zasluženom odmoru, dekadenciji i ljenčarenju.

Veliki vodič za hvatanje Pokémona: savjeti, trikovi, tajne i iskustva studenata iz cijele Hrvatske...

Objavljeno 04.08.2016. u Nakon predavanja

Nedavno je u Hrvatsku stigla mobilna aplikacija i video igra Pokémon GO dostupna za sve iOS i Android uređaje. Osnovno pravilo je, naravno, skupiti sve!

8 znakova da na fakultetu radiš sve baš kako treba

Objavljeno 03.08.2016. u Nakon predavanja

Svi su uvijek jako pametni jednom kad diplomiraju, nađu posao, zasnuju obitelj i u jeseni života s nostalgijom govore o svojoj mladosti.

5 načina da podigneš energiju – bez kofeina

Objavljeno 03.08.2016. u Nakon predavanja

Svim studentima poznati su sljedeći scenariji: izvlačite se iz kreveta i odmah lijepite uz omiljenu džezvicu ili aparat za kavu, između predavanja odlazite po novu dozu kave ili cappuccina, a prilikom učenja u knjižnici okružujete se papirnatim čašama 'kave za van'.

Studenti ovog studija sve češće obolijevaju od mentalnih bolesti

Objavljeno 01.08.2016. u Nakon predavanja

Istraživanje o ovom, sve kobnijem studiju, dolazi nakon što je britanski Ured za nacionalnu statistiku (ONS) objavio da je stopa samoubojstava studenata na području Engleske i Walesa najviša u posljednjih devet godina zabrinjavajuće porasla.

9 fotografija koje moraš snimiti prije nego diplomiraš i baciš kapu u zrak

Objavljeno 29.07.2016. u Nakon predavanja

Nekim studentima fotografiranje svega je uobičajeni dio svakodnevice, a neki se tek u posebnim prilikama sjete da bi mogli 'okinuti' koju fotku.

5 stvari o kojima moraš razmisliti prije nego kupiš novi T-shirt

Objavljeno 28.07.2016. u Nakon predavanja

Majica kratkih rukava, t-shirt, jedan je od najslavnijih i najprisutnijih odjevnih predmeta u povijesti suvremene mode. Vjerojatno i vi na sebi trenutno imate omiljeni T-shirt.

Ništa nije 100% sigurno: Iznenađujući načini na koje možete zatrudnjeti

Objavljeno 25.07.2016. u Nakon predavanja

Sjećate li se onih pitanja u raznim tinejdžerskim časopisima koja zvuče kao da ih osmišljavaju i šalju trollovi koji nemaju pametnijeg posla?Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se