Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

A što kada nema ispitnih rokova? Studenti nam otkrili što će raditi za vrijeme ljeta

Objavljeno 07.08.2017. u Nakon predavanja

Ljetni rokovi su završili pa sada za mnoge studente slijedi 'plandovanje' i opuštanje, a za neke je ljeto prilika da se dobro pripreme jesenske ispite ili da pronađu sezonski posao. Iako su studenti za vrijeme rokova izgubljeni u skriptama i učenju, kovanje planova o tome kako provesti ljeto kreće još puno prije ispita.

Jeste li već čuli 'Dva luđaka'?: Student Jura napisao je stihove za solo pjesmu Indire Levak

Objavljeno 03.08.2017. u Nakon predavanja

Oni koji prate domaću estradnu scenu znaju da je u grupu Colonia došla nova pjevačica, a da je Indira Levak otplivala u solo vode. Energična pjevačica svoj je samostalni put obilježila pjesmom 'Dva luđaka', čije je stihove uz Antoniju Šolu, napisao i student Jura Miljan.

Posjetili smo Žabac Food Outlet i složili idealnu studentsku košaricu za samo 36 kuna

Objavljeno 03.08.2017. u Nakon predavanja

Svima je poznato da su studenti vrlo 'siromašna' populacija i da su sniženja i popusti u trgovinama idealna prilika za opremanje frižidera kao i vlastitog kutka s higijenskim proizvodima. Upravo je zato zagrebački Žabac Food Outlet idealna trgovina za studente koji su u potrazi za sniženim čokoladicama, pudinzima, sapunima, jogurtima i drugim artiklima.

Vrućina u metropoli: Studenti nam otkrili zašto vole provoditi ljeto u Zagrebu

Objavljeno 01.08.2017. u Nakon predavanja

Kada dođu teške vrućine, a mozak se pretvori u kašu koja samo razmišlja o tome kako će otići na more, metropolu studenti rado ostavljaju iza sebe. Premda se čini da je Zagreb prazan te da ulicama šeću uglavnom turisti, to nije tako jer i mnogi studenti ljeto provode u glavnom gradu.

Vikend upoznavanja s faksom: Riječki studenti organiziraju kamp za brucoše

Objavljeno 31.07.2017. u Nakon predavanja

Dolazak na fakultet velik je korak u svačijem školovanju, a koliko nije lako biti brucoš vidimo svake godine kada se nova, 'zelena' lica iz dana u dan gube na hodnicima fakulteta. Kako bi brucošima bilo lakše podnijeti svoj prvi tjedan na fakultetu, studenti iz Rijeke svojim budućim kolegama pripremaju kamp.

Budući fizioterapeut impresivnih mišića: Brucoš Ian niže medalje na natjecanjima u dizanju utega

Objavljeno 26.07.2017. u Nakon predavanja

Teretana, surovost, mišićavo tijelo i urlici karakteristike su powerliftinga koji iz godine u godinu sve više privlači i intrigira ljude. Riječ je o sportu koji se temelji na tri različite vježbe snage – čučnju (squat), potisku klupe (bench press) te mrtvom dizanju (dead lift). Jedan od mladih prvaka u ovom sportu je i zagrebački brucoš Ian Petrović kojem je dizanje utega strast.

Visoke cijene, prljav prostor i dosadne gazdarice: Studenti u Osijeku vode borbu s pronalaskom stana

Objavljeno 26.07.2017. u Nakon predavanja

Nije novost da studenti u Dalmaciji imaju problema s pronalaskom stana ljeti tijekom turističke sezone, a izgleda da ni osječki studenti nisu pošteđeni borbe pronalaska stana. No, oni ne očajavaju zbog turističke sezone nego zbog previsokih cijene stanova, ali i prljavog i zapuštenog smještaja.

Bolji od badmintona, brži od picigina: PMF-ovac osmislio jedinstveni sport koji možete zaigrati na tjelesnom

Objavljeno 25.07.2017. u Nakon predavanja

Svop je sport koji se od ljetnog semestra ove akademske godine studentima stoji kao izbor sporta za 'odradu' tjelesnog. Radi se o vrlo neobičnom sportu koji se igra s tri loptice, a osmislio ga je zagrebački student Domagoj Oreški.

Uz djecu na specijalistički stručni studij: Mirjana se bori za titulu Najljepše mame Hrvatske

Objavljeno 25.07.2017. u Nakon predavanja

Natjecanje za najljepšu mamu Hrvatske održat će se u Šibeniku 1. i 2. rujna, a 'purgerske' boje na ovom neobičnom natjecanju ljepote brani studentica Mirjana Brezak. Zagrepčanka ima 37 godina, po struci je ekonomistica, radi u banci te je upisala specijalistički stručni studij unutarnje i međunarodne trgovine.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se