Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Sasvim subjektivna lista najboljih mjesta za učenje u Zagrebu

Objavljeno 05.10.2016. u Nakon predavanja

Svi mi volimo naučiti nešto novo, ali kada se konkretno trebamo primiti knjige u ruke pa naučiti za ispit ili za kolokvij, uglavnom želimo premotati vrijeme unaprijed, upisati ocjenu, ali ne i proći taj cijeli proces učenja.

Kada studenti krenu u špeceraj: Savjeti za kupovinu koji će vam uštedjeti novac i vrijeme

Objavljeno 03.10.2016. u Nakon predavanja

Kupovina je ono s čime se susrećemo ili svakodnevno ili jednom mjesečno, a mnogi podcjenjuju dobro isplaniran shopping. Tek kada krenemo živjeti samostalno shvatimo da je za kupovinu potrebna cijela logistika – od plana kada idemo, preko popisa za trgovinu pa do vlastitog plana potrošnje.

Napokon odličan prijedlog političara: Mladi bi trebali besplatno putovati Europom

Objavljeno 30.09.2016. u Nakon predavanja

Svi koji su se barem jednom zaputili u neku veću europsku metropolu znaju koliko su naučili i proširili horizonte u jako kratkom vremenu, a upravo važnost putovanja mladih su prepoznali i zastupnici iz Europske pučke stranke koji su predložili program besplatnog putovanja vlakom za sve mlade Europljane.

9 razloga zašto su prijatelji s faksa frendovi za cijeli život

Objavljeno 29.09.2016. u Nakon predavanja

Gledajući filmove, čitajući knjige i razgovarajući s ljudima možemo zaključiti da većina smatra kako su prijatelji iz djetinjstva i oni iz srednje zapravo drugovi za cijeli život. Nitko to niti ne osporava, ali što je s onima s fakulteta? Zar nam oni ne mogu biti vječni prijatelji kada predavanja završe?

Studentska srijeda u 'Brodu na Savi': super mjesto za sve koji se žele zabavljati bez narodnjaka

Objavljeno 28.09.2016. u Nakon predavanja

Studenti koji traže dobru zabavu i hladno pivo preko tjedna sada mogu odahnuti jer 'Brazil Brod na Savi' organizira druženje srijedom za sve studoše. Za one koji ne znaju, ekipa iz 'Brazila' bavi se zaštitom okoliša rijeke Save što znači da uz piće i rock pokušavaju potaknuti mlade da budu više ekološki osviješteni.

Psuješ za vrijeme ispitnih rokova? 4 razloga zašto NE MORAŠ odustati od te navike

Objavljeno 26.09.2016. u Nakon predavanja

Ako su Hrvati po nečemu poznati onda je to po najmaštovitijim psovkama na cijelom svijetu. Dok se u Americi ljudi zadovoljavaju riječju 'shit', kod nas kao da je maratonsko psovanje sportska disciplina u kojoj se spominje gotovo sve – od psa pa do uže i šire rodbine.

Spavaj dulje, stresiraj se manje: Večernji rituali koji štede vrijeme prije predavanja

Objavljeno 23.09.2016. u Nakon predavanja

Jutro je novog, radnog dana, a ti si još u krevetu. Nakon četvrtog stiskanja 'snooza', pogledaš na sat i shvatiš da predavanje počinje za 15 minuta. Ima li šanse da ipak stigneš?

Neka vaša kreativnost izađe na vidjelo: Prijavite svoje filmsko remek-(d)jelo na Reviju studentskog filma

Objavljeno 22.09.2016. u Nakon predavanja

Revija studentskog filma festival je posvećen kratkometražnom filmu čiji su autori studenti, ujedno filmski gurmani koji uživaju u malim zalogajima filmske umjetnosti, stoga je kuharska palica festivala prepuštena upravo njima!

Vrijeme je da i ti putuješ jeftino: Lude zabave, nezaboravni izlasci i putovanja koja se pamte

Objavljeno 20.09.2016. u Nakon predavanja

Najbolje životno doba, ono studentsko i učeničko, idealno je vrijeme za lude zabave, nezaboravne izlaske i putovanja koja ćeš pamtiti do kraja života...Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se