Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Studentska srijeda u 'Brodu na Savi': super mjesto za sve koji se žele zabavljati bez narodnjaka

Objavljeno 28.09.2016. u Nakon predavanja

Studenti koji traže dobru zabavu i hladno pivo preko tjedna sada mogu odahnuti jer 'Brazil Brod na Savi' organizira druženje srijedom za sve studoše. Za one koji ne znaju, ekipa iz 'Brazila' bavi se zaštitom okoliša rijeke Save što znači da uz piće i rock pokušavaju potaknuti mlade da budu više ekološki osviješteni.

Psuješ za vrijeme ispitnih rokova? 4 razloga zašto NE MORAŠ odustati od te navike

Objavljeno 26.09.2016. u Nakon predavanja

Ako su Hrvati po nečemu poznati onda je to po najmaštovitijim psovkama na cijelom svijetu. Dok se u Americi ljudi zadovoljavaju riječju 'shit', kod nas kao da je maratonsko psovanje sportska disciplina u kojoj se spominje gotovo sve – od psa pa do uže i šire rodbine.

Spavaj dulje, stresiraj se manje: Večernji rituali koji štede vrijeme prije predavanja

Objavljeno 23.09.2016. u Nakon predavanja

Jutro je novog, radnog dana, a ti si još u krevetu. Nakon četvrtog stiskanja 'snooza', pogledaš na sat i shvatiš da predavanje počinje za 15 minuta. Ima li šanse da ipak stigneš?

Neka vaša kreativnost izađe na vidjelo: Prijavite svoje filmsko remek-(d)jelo na Reviju studentskog filma

Objavljeno 22.09.2016. u Nakon predavanja

Revija studentskog filma festival je posvećen kratkometražnom filmu čiji su autori studenti, ujedno filmski gurmani koji uživaju u malim zalogajima filmske umjetnosti, stoga je kuharska palica festivala prepuštena upravo njima!

Vrijeme je da i ti putuješ jeftino: Lude zabave, nezaboravni izlasci i putovanja koja se pamte

Objavljeno 20.09.2016. u Nakon predavanja

Najbolje životno doba, ono studentsko i učeničko, idealno je vrijeme za lude zabave, nezaboravne izlaske i putovanja koja ćeš pamtiti do kraja života...

Prva diploma u obitelji: što kad na studij dolaziš iz familije bez 'akademskog pedigrea'?

Objavljeno 16.09.2016. u Nakon predavanja

Odlazak na studij velik je zalogaj za svaku mladu osobu, a to vrijedi još i više za one među nama koji su prvi u obitelji dovoljno privilegirani da upišu fakultet. U tom slučaju, možda ćete osjećati snažniji pritisak od ostalih.

Mladi i alkohol: Psiholozi savjetuju kako uspješno 'izliječiti' mamurluk

Objavljeno 14.09.2016. u Nakon predavanja

Vjerojatno vam se nije jednom dogodilo da ste noć prije malo više popili, a iduće jutro se borili s mamurlukom. Evo kako si možete olakšati taj omraženi 'dan poslije'.

Nauči sve što trebaš naučiti – u samo 48 sati

Objavljeno 13.09.2016. u Nakon predavanja

Vjerojatno nikad niste čuli za Tansela Alija – trostrukog prvaka u pamćenju koji dolazi iz Australije i koji se proslavio tako što je naučio napamet sadržaj dva telefonska imenika (više od 2300 poslovnih imena i 20 tisuća brojeva) u samo 24 dana.

5 TED talks videa koje bi trebao pogledati svaki student

Objavljeno 13.09.2016. u Nakon predavanja

Jeste li već upoznali 'TED talks' – popularne videe u kojima stručnjaci na pametan i interesantan način razgovaraju o raznim aktualnim temama?Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se