Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Produktivni i na plaži: Zašto je ljeto najbolje vrijeme za on-line učenje

Objavljeno 29.06.2016. u Nakon predavanja

Sigurni smo da je učenje zadnja stvar koja vam je na pameti nakon ljetnih ispitnih rokova, ali postoji nekoliko odličnih razloga zašto je baš ovo godišnje doba idealno za on-line lekcije.

Vježbanje poboljšava pamćenje: evo kada trebaš početi s treningom

Objavljeno 20.06.2016. u Nakon predavanja

Ako je suditi po rezultatima novog istraživanja, nova rutina učenja trebala bi izgledati ovako: zagrijte stolicu, malo pričekajte, a onda trk u teretanu.

Šest znanstveno dokazanih načina da pobjediš tremu prije ispita

Objavljeno 08.06.2016. u Nakon predavanja

Zvuk asistenta koji hoda po predavaonici ili profesora koji sjedi za svojim stolom i lista novine, zvuk sata koji otkucava, tvog srca koje u nervozi lupa, šuškanje papira, škripanje olovaka, uzdasi drugih kolega... Nekim studentima stres prije i tijekom ispita predstavlja veliki problem.

Fešta za kraj nastave: Studenti proslavili pjesmom i recitalima

Objavljeno 07.06.2016. u Nakon predavanja

Ima li boljeg načina da se obilježi kraj nastave još jedne akademske godine?

Podsjećaju na obitelj i prijatelje: predmeti koji studentima pomažu kad presele u novi dom

Objavljeno 06.06.2016. u Nakon predavanja

Nije lako ostaviti obiteljski dom i zaputiti se u drugi grad na fakultet. U procesu prilagodbe na novi način života studenti često uzimaju njima drage stvari iz obiteljskih kuća i nose ih u studentske sobe i stanove kako bi im pomogli u trenucima kad ih uhvati nostalgija za domom ili rodnim gradom.

Tajne najuspješnijih studenata - radiš li i ti ove stvari?

Objavljeno 01.06.2016. u Nakon predavanja

Jedan od najčešćih zahtjeva ovog, modernog doba je: biti uspješan. Tako danas nije dovoljno samo studirati, potrebno je u tome biti izrazito uspješnim kako bismo se izdvojili gomile.

Studentice se sve češće 'druže' s bogatim frajerima koji im plaćaju faks i ostale troškove

Objavljeno 31.05.2016. u Nakon predavanja

Dugovi se gomilaju, stanarina se mora platiti, jednako kao i hrana, skripte i sve ostalo što je potrebno jednom studentu. Država po običaju kasni sa stipendijama, a i roditeljima kasni plaća i mirovina. Novca nikad dosta. I što sada? Možda je sugar daddy rješenje?

Znate li što je to okupilo 10.000 studenata proteklog vikenda u Zagrebu? Fotke sve govore!

Objavljeno 30.05.2016. u Nakon predavanja

Centar Zagreba posljednjih je devet dana, od 20. do 28. svibnja bio pravo studentsko središte. Festival je obilježen odličnim predavanjima i radionicama, sportskim danima, legendarnim studentskim tulumom Šarijadom i open-air koncertima u SC-u koji su oduševili sve prisutne.

Za bolji uspjeh na ispitima slušajte ovu glazbu

Objavljeno 25.05.2016. u Nakon predavanja

Nedavno istraživanje studenata iz SAD-a i Francuske otkrilo je da slušanje klasične glazbe tijekom učenja doista može poboljšati vaše pamćenje i, slijedom toga, omogućiti vam veseliju panoramu u indeksu.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se