Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nakon predavanja

Dobrodošli u Bruxelles – grad Štrumfova i pralina

Objavljeno 04.03.2016. u Nakon predavanja

Iako mnogi kažu da je Europska unija proslavila Belgiju, ne bih se složila s time. Ovaj grad ima šaroliku povijest i još šarolikiju ponudu sadržaja koju se svakako isplati vidjeti i doživjeti.

Spremni za sutra: vještine bez kojih nećete moći opstati u budućnosti

Objavljeno 04.03.2016. u Nakon predavanja

Obrazovanje kao da je još uvijek fokusirano na ona konvencionalna stupa učenja: čitanje, pisanje, računanje, no oni više nisu dovoljni...

6 mitova koji te sprečavaju da budeš samopouzdaniji/a na fakultetu

Objavljeno 02.03.2016. u Nakon predavanja

Samopouzdanje – svi ga žele. Samopouzdanje vodi do boljeg posla, boljih veza i boljih prijateljstava, zar ne? A na fakultetu je samopouzdanje možda još i važnije nego u ostalim životnim situacijama.

Kad stvarnost pokuca na vrata: stvari o životu koje shvatiš nakon diplome

Objavljeno 02.03.2016. u Nakon predavanja

Nova generacija mladih akademskih građana i građanki uskoro će dobiti svoje diplome i kročiti u surovu realnost poslova, stanarina, kredita i ugovora o radu.

Nitko ne mora znati: 14 tajni koje čuvamo od svojih cimera

Objavljeno 29.02.2016. u Nakon predavanja

Tajne – svi ih imamo! One mračne čuvamo samo za sebe, a neke su nevine, bijele laži kojima se provlačimo kroz svakodnevicu.

Studenti piju sve manje: otkriveno i zašto

Objavljeno 29.02.2016. u Nakon predavanja

Čini se da studiranje ipak nije samo jedna višegodišnja igra Drinkopolyja ili Boce istine... Tko bi rekao da studenti piju sve manje i manje?

6 zlatnih pravila: Sve što moraš znati o cuganju na faksu

Objavljeno 25.02.2016. u Nakon predavanja

Malo stvari tako snažno asocira na studiranje i studentski život kao što je druženje u premalenim sobicama i konzumiranje alkohola...

Mali kućni wellness: eterična ulja protiv stresa, nervoze i nesanice

Objavljeno 24.02.2016. u Nakon predavanja

Koliko bi nam život bio lakši kada bi nas netko izmasirao finim i ljekovitim uljem dan prije ispita, da se izgubimo i odlutamo u mirisnim notama i barem na tren zaboravimo na stotine skripti koje se množe po radnim stolovima.

Pariz - romantični grad koji je 'uvijek dobra ideja'

Objavljeno 23.02.2016. u Nakon predavanja

Uvjerena sam kako je ovaj grad na svačijem popisu gradova koje želi vidjeti barem jednom u životu. Iako je svijet još uvijek potresen događajima koji su zadesili Pariz tijekom ove i prošle godine, neka vas oni ne obeshrabre u želji za novom avanturom!Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se