Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Studenti kroatistike želite podijeliti svoje znanje? Nevladina organizacija Are You Syrious traži volontere!

MojFaks | Nakon predavanja, 27.06.2019.Studenti kroatistike želite podijeliti svoje znanje? Nevladina organizacija Are You Syrious traži volontere!

Otvoreni ste za nova iskustva i priliku da svoje znanje podijelite s drugima, i tako dodatno usavršite svoje profesionalne vještine? Nevladina udruga Are You Syrious traži volontere koji žele pomoći izbjeglicama u učenju hrvatskog jezika tijekom ljetnih praznika.

"Naša mala grupa polaznika tečaja hrvatskog jezika traži učitelja/ljicu. Potreban nam je volonter-profesor hrvatskog jezika ili student kroatistike, koji bi jednom tjedno držao početni tečaj grupi od 10 polaznika. Naime, naši studenti su željni novih znanja i voljeli bismo tečaj zadržati i tijekom ljetnih mjeseci. Termin tečaja je ponedjeljkom od 16:00 do 18:00 sati, a tečaj biste održavali od 1.7 do 20.8. 2019. Važno nam je da je osoba odgovorna i predana te da se može obvezati na kontinuirano volontiranje u navedenom periodu. Prije početka volontiranja održat ćemo malu edukaciju o samoj udruzi, radu s polaznicima i poučavanju jezika, temeljenu na našem dosadašnjem volonterskom iskustvu. Za više informacija, pišite nam!", objavili su na Facebook stranici.

Humanitarna udruga Are you Syrious osnovana je s ciljem pružanja pomoći izbjeglim osobama. Zatvaranjem tzv. Balkanske rute i zadržavanjem većeg broja tražitelja azila u Hrvatskoj, rad s terena usmjerili su na izbjeglice smještene u Hrvatskoj, posebno radu s djecom, poboljšanju uvjeta života tražitelja azila i azilanata na području zdravstvene skrbi, smještaja, zaposlenja te obrazovanja djece i odraslih.

MojFaks
Foto: Are You Syrious
Izvor: Are You Syrious, NovostiAre You Syriousizbjeglicevolontiranjestudenti kroatistikeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se