Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Znate li koliko kolača možete pojesti na iksicu? Provjerite najslađu ponudu od koje nam trnu zubi – a sve po super cijenama FOTO

MojFaks | Nakon predavanja, 11.11.2020.Znate li koliko kolača možete pojesti na iksicu? Provjerite najslađu ponudu od koje nam trnu zubi – a sve po super cijenama FOTO

Studentski centar Split posljednjih mjeseci donosi ukusne vijesti i novitete u studentske restorane.

Nakon što je podebljan slani meni jelima poput ćevapa, burgera, pizze i tjestenine došao je red i da se nepci zaslade. Tako je prije nekoliko dana SC Split priupitao studente "Koliko kolača stane na iksicu?", najavljujući tako "slatke muke" koje u Tinelu čekaju studente.

...Bit' će miomirisa u predavaonicama! Novo jelo u menzi najbolje ide uz puno luka: Jurite li već po svoju porciju?..."Kako nema ništa ljepše od ukusnih kolača uz čašicu razgovora (i kave), odlučili smo započeti novu slatku priču u caffe baru Tinel", podijelili su na Facebooku

foto: Studentski centar Split @Facebook

A redovi šarenih, i ne sumnjamo ukusnih kolača, od jučer iz frižidera restorana Tinel mame studente.

"Danas smo započeli s našom slatkom pričom SCakes u caffe baru Tinel. Svakog dana od 14:00 do 21:30 sati možete uživati u ukusnim kolačima i desertima. Kao šlag na torti, sve slastice možete kupiti na studentsku iksicu!". Studenti su najnoviji ponudu dočekali s oduševljenjem, a već su i započeli dogovori za kave i slatkiše.

foto: Studentski centar Split @Facebook

foto: Studentski centar Split @Facebook

foto: Studentski centar Split @Facebook

Mnogi koji više nemaju iksicu, pitaju se gdje je ovo bilo kada su oni studirali te kroz smije govore da su trebali upisati apsolventsku. 

...Noviteti u menzi podijelili studente: Neki nisu oduševljeni ni iznenađeni, a drugi već jure po svoju porciju...


Sadašnji studenti uviđaju njihove pogreške te se slažu da ova godina nije dobra za diplomirati jer je ponuda u studentskim restoranima u Splitu odlična.

A.Z.
izvor i foto Studentski centar Split @Facebook


studentiiksicarestorankolačiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se