Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Administrativni poslovi i dostava (m/ž)


Pregleda: 90
Prijava: 0

Oglas objavljen 09.10.2019.


Kategorija oglasa: Administrativni poslovi

Naziv radnog mjesta: Administrativni poslovi i dostava (m/ž)

Ime tvrtke/poslodavca: BOMI-LAB d.o.o.

Rok prijave: 16.10.2019.

Grad: Zagreb


Opis posla i javljanje na oglas:
BOMI-LAB d.o.o. traži studenta/icu za povremene administrativne poslove i dostavu na području Zagreba.

BOMI-LAB d.o.o., mala tvrtka koja se u 15 godina postojanja na tržištu specijalizirala za uvoz i distribuciju reagensa i opreme vezanih uz kontrolu hrane te humanu i veterinarsku dijagnostiku, traži studenta/icu koji bi se pridružio dinamičnom timu u poslovima administracije i dostave manjih paketa na području grada Zagreba. Kroz svoj angažman osoba treba biti spremna odgovorno, pouzdano i entuzijastično obavljati zadatke koji se budu nalazili pred njom. Idealan kandidat treba biti spreman učiti te istovremeno biti voljan i podijeliti s nama znanja i vještine koje bi nam mogli koristiti u svakodnevnom radu.

Opis posla: dostava paketa do max. 5 kg na nekoliko lokacija (bolnice, zavodi, instituti) na području Zagreba, priprema paketa za dostavu izvan Zagreba koju obavlja kurirska služba.

Posebna znanja i vještine: vozačka dozvola B kategorije, organiziranost, komunikativnost i spremnost na timski rad, nekažnjavanost u prometu rad korištenja vozila u vlasništvu tvrtke.

Radno vrijeme: pon-pet, 3-4h/dnevno

Predviđena satnica: 25-30kn/h

Način prijave: Email

Prijavi se za ovaj posao!Trebate najbolje studente? Postavite oglas za posao!Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se