Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom čaj

5 načina na koje ti roditelji umanjuju šansu da dobiješ stipendiju

Objavljeno 15.02.2016.

Stipendije su odličan način popunjavanja studentskog budžeta, a osim što će olakšati studentima, dobro će doći i roditeljima koji nas financiraju.

Vipnet nastavlja s Vip alumni programom i pokreće natječaj za dvostruko veću, drugu generaciju

Objavljeno 09.02.2016.

Nakon uspješnog prvog izdanja programa Vip alumni, koji je za većinu od 11 polaznika rezultirao zaposlenjem u Vipnetu, Vipnet u sklopu projekta društveno odgovornog poslovanja "Čini pravu stvar" pokreće natječaj za drugu generaciju.

Laka lova: Najneobičnije stipendije i kako ih ugrabiti

Objavljeno 04.02.2016.

Taman kad ste pomislili kako su svi standardi vezani uz bilo što na faksu monotoni i ustaljeni, moramo vas razuvjeriti i oraspoložiti.

Sloboda na faksu: splitsko Sveučilište zabranilo studentski okrugli stol

Objavljeno 13.01.2016.

Šimun Anđelinović, rektor Sveučilišta u Splitu, zabranio je stručni okrugli stol splitske Udruge pomorskih kapetana i Udruge studenata Pomorskog fakulteta Split 'Invictus mare', najavljen za utorak u 18 sati u Sveučilišnoj knjižnici.

Sveučilište u Splitu dijeli stipendije: prijavi se!

Objavljeno 31.12.2015.

Sveučilište u Splitu, sukladno odredbama Pravilnika o stipendiji, raspisuje Natječaj za dodjelu 125 stipendije studentima Sveučilišta u Splitu za akademsku godinu 2015./2016.

Ministarstvo branitelja raspisalo Natječaj za dodjelu stipendija

Objavljeno 10.12.2015.

Ministarstvo branitelja na svojoj je mrežnoj stranici objavilo novi Natječaj za dodjelu stipendija srednjoškolcima, studentima i postdiplomcima.

Kava, čokolada, čaj: hrana i napitci koji bi uskoro mogli 'izumrijeti'

Objavljeno 08.12.2015.

Vrijeme je da počnemo paničariti! Kako će izgledati studentski život bez kave, čaja i čokolade?!

Margan Tadeon - natječaj za najbolji studentski rad

Objavljeno 20.11.2015.

Društvo studenata kroatologije Cassius povodom obljetnice rođenja velikana Dragutina Tadijanovića objavljuje Margan Tadeon – Natječaj za najbolji studentski poetski i prozni rad.

Nominiraj Najmentora/icu i osvoji tablet – cool natječaj

Objavljeno 12.11.2015.

U suradnji sa studentima, INA i ove godine odaje priznanja najboljim srednjoškolskim profesorima koji su svojim učenicima, a današnjim studentima, usadili želju za znanjem i daljnjim školovanjem.

Natječaj za studente: Pokaži svoje digitalne vještine i postani 'Master Guru IT'

Objavljeno 20.10.2015.

Digitalne vještine nisu samo surfanje internetom i igranje igrica. Digitalne vještine ključne su i za rješavanje poslovnih izazova. Pokažite nam da vladate svojim digitalnim vještinama, prijavite se na „Master Guru IT Challenge“ natječaj i osvojite put na Pioneers Festival u Beč.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se