Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom škola

Apsolviraj ovo: 11 korisnih i iskrenih lekcija za svakog studenta

Objavljeno 01.03.2016.

Jer nije svo znanje sakriveno među koricama knjiga...

8 životnih vještina koje nećeš naučiti na fakultetu

Objavljeno 26.02.2016.

Tijekom studija postat ćeš zrelija osoba koja je naučila kako preuzeti odgovornost za svoje postupke, biti samostalna i akademski uspješna osoba, ali postoje neke stvari koje će ti se kasnije u životu pokazati kao jako bitne, a nećeš ih naučiti na fakultetu.

Što možeš kupiti za iznos školarine koju plaćaš na privatnom faksu?

Objavljeno 11.02.2016.

Odluka o upisu na faks je uvijek teška. No, ti ne želiš biti poput drugih. Želiš biti iznad svih. Stoga si spreman iskeširati od 15 do 35 tisuća kuna za akademsku godinu nekog privatnog učilišta na koje idu samo najbolji.

Klupica ili kafić: Cuganje u srednjoj vs. cuganje na faksu

Objavljeno 10.02.2016.

Ah, tko se sjeća dobrih, starih vremena kad smo mogli izaći u park, sjesti na prvu klupicu i popiti bocu ribara ili nekoliko limenki piva? Jedina što te brinulo je policija koja je mogla banuti i rastjerati voje društvo ili kiša koja bi prekinula vaš maleni dernek.

9 stvari koje su vas krivo naučili u školi

Objavljeno 09.02.2016.

Nemojte slijepo vjerovati svemu što naučite u procesu svog formalnog obrazovanja...

Što sve možeš kupiti za iznos školarine na državnom fakultetu?

Objavljeno 05.02.2016.

Neredovito ispunjavanje studentskih obveza ima svoju cijenu. Ta cijena na Sveučilištu u Zagrebu iznosi od 120 do 160 kuna po ECTS-u. Stoga smo istražili što sve možete kupiti za iznos pune školarine koja iznosi od 7200 do 9600 kuna.

Vijeće studenata zabrinuto za kolege slabijeg ekonomskog statusa

Objavljeno 11.01.2016.

Vijeće studenata službeno podržava načelnu korekciju cijena s obzirom na obnovu studentskog smještaja u Zagrebu, no ne bez dogovora svih dionika i korisnika te nužnog revidiranja modela korekcije.

Ovo su najjeftinije zemlje za studente

Objavljeno 07.01.2016.

Ako razmišljaš o tome da spakiraš pinklec i odseliš iz ove zemlje u neku drugu koja će ti omogućiti bolje obrazovanje i lakše zapošljavanje jednom kad diplomiraš, baci oko na popis kandidatkinja koje su najjeftinije za studentski džep.

Odgoj prije 30 godina vs. odgoj danas: što se promijenilo?

Objavljeno 03.12.2015.

Nekada su profesori i učeitelji predstavljali autoritete u čije se odluke nije sumnjalo, a danas su sve češće pojava roditelji koji se svađaju s profesorima, ravnateljima i nastavnicima, samo kako bi zaštitili svoje dijete.

Učenje u srednjoj vs. učenje na fakultetu

Objavljeno 25.11.2015.

Ako si na fakultetu, znači da ipak nešto dobro i uspješno radiš, a učenje je definitivno jedna od tih stvari. Ako si se upisao/la na fakultet – znak je to da već znaš učiti, da si stekao/la neke radne navike i otkrio/la najbolju strategiju za savladavanje gradiva.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se