Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom školovanje

FOTO: Najljepše škole i fakulteti na svijetu

Objavljeno 01.02.2016.

Svatko od nas na svoj način priprema i posprema prostor u kojem planira učiti. To je zato što je u ugodnijem, organiziranijem i pozitivnijem okruženju svima lakše i ugodnije učiti.

Studentica iz Splita financirat će školovanje djevojčice iz Nairobija

Objavljeno 03.10.2014.

27-godišnja Splićanka Pinija Poljaković vratila se iz Nairobija gdje je provela mjesec dana volontirajući s djecom i mladima.

Gdje se na svijetu nalaze najbolje škole i najsretniji učenici?

Objavljeno 20.01.2014.

Organizacija za ekonomsku suradnju i razvoj provela je trogodišnje međunarodno istraživanje u 65 zemalja. Cilj je bio utvrditi kvalitetu obrazovanja u pojedinim školama i stupanj zadovoljstva prisutan među učenicima.

Dvjesto studenata 24 sata bez cipela – i to je moguće

Objavljeno 12.04.2012.

Više od dvjesto studenata na američkom Walla Walla Community Collegeu sudjelovalo je u akciji 'One Day without Shoes' (Jedan dan bez cipela), a sve kako bi ukazali na sve one siromašne diljem Zemlje koji nemaju dovoljno novca za cipele te zbog toga imaju zdravstvenih problema i čak ne mogu pohađati školu. Studenti su bosonogi hodali puna 24 sata.

Mlađe generacije ovisnici o instrukcijama

Objavljeno 06.02.2012.

Potražnja za privatnom podukom iz godine u godinu raste. Specijalizirani portal za ponudu edukativnih programa - EduCentar, na 500 ispitanika istražio je jesmo li samo lijeni učiti ili su instrukcije postale neizostavan dio obrazovanja.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se