Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom životopis

Predstavi se u sasvim drugačijem svjetlu: izradi kreativni životopis

Objavljeno 15.02.2016.

Curriculum vitae ili CV, sintagma je koja se neočekivano uvriježila u našoj svakodnevici nezaposlenosti.

Kako (ne) odbiti potencijalnog poslodavca?

Objavljeno 08.02.2016.

Proces traženja posla nikada nije pretjerano ugodan i zapravo je često frustrirajući – od pisanja životopisa, preko slanja zamolbe i čekanja odgovora do samog kraja koji ponekad nije u skladu s našim očekivanjima...

'Napumpaj' životopis tijekom zimskih praznika

Objavljeno 28.12.2015.

Prvi dio jesenskog semsestra je završio, kolokviji su odrađeni, kao i jedan dio seminara i naravno da je jedino o čemu razmišljaš odlazak kući, uživanje sa svojom obitelji i prijateljima koje nisi vidio/vidjela od početka tog terora na faksu, gledanju serija i ljenčarenja pod dekicom.

10 stvari koje se ne smiju naći u tvom životopisu

Objavljeno 17.12.2015.

Životopis je zapravo jedna grozna stvar! Komad papira na temelju kojega nas netko procjenjuje i odlučuje o našoj karijeri i budućnosti...

Ako želiš posao – pošalji životopis u ponedjeljak!

Objavljeno 03.11.2015.

'Ajde da i taj ponedjeljak nečemu dobrome posluži...

'Pumpaju' životopis: hobiji s kojima ćeš se lakše zaposliti

Objavljeno 28.10.2015.

Vrijeme koje provodite van ureda i posla i koje utrošite na hobije jako je važno: spaja vas s prijateljima i obitelji, daje nam osjećaj svrhe i smisla, opušta nas i razvija važne vještine. No, što je još i bolje: hobiji vam mogu pomoći na radnome mjestu ili prilikom traženja posla.

11 stvari koje pišeš u molbi za posao (a misliš nešto sasvim drugo)

Objavljeno 24.09.2015.

Traženje posla nikad nije jednostavan zadatak, a možda je najgori dio pisanje životopisa i molbe koju uz njega prilažeš u nadi da će te veliki bogovi - budući poslodavci - pozvati na razgovor.

Brucoš objavio životopis 20-godišnjeg beskućnika: nije očekivao ovakve reakcije

Objavljeno 19.08.2015.

'Dosta mi je životarenja.' Ovo nije tipična uvodna rečenica s kojom biste započeli pisati svoj životopis, zar ne? Upravo njome otvara svoj CV beskućnik kojemu je ovo zadnja šansa da pronađe posao i dovede svoj život u red.

Nova era u pisanju životopisa: istaknite sve svoje loše strane

Objavljeno 27.07.2015.

Svi znamo da je jako važno napisati drugačiji životopis koji će nas izdvojiti iz mase drugih kandidata za posao, ali to je lakše reći nego napraviti.

Životopis koji je osvojio internet: za posao spreman ići od vrata do vrata

Objavljeno 08.07.2015.

Možda i jest pisan rukom, ali mu iskrenosti i dobre volje ne nedostaje. Markov životopis prikupio je veliki broj lajkova i dijeljenja, a svi koji su mu na taj način odlučili pomoći drže mu fige da će napokon pronaći posao.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se