Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom Apple

Oštetili Apple za skoro milijun dolara: Studenti godinama uvozili lažne iPhone uređaje iz Kine

Objavljeno 10.04.2019.

Dva kineska studenta iskoristili su Appleovu politiku zamijene neispravnih mobilnih telefona ispravnima pa tvrtki nazad slali krivotvorene iPhone uređaje. Njihova 'akcija' je trajala dvije godine, a u to vrijeme su stigli poznatog tech giganta oštetiti za 900 tisuća dolara.

Poznata svjetska kompanija optužena za izrabljivanje studenata: Smjene po 11 sati i volontiranje - inače nema diplome

Objavljeno 23.11.2017.

Svjetski poznata kompanija Apple suočava se s velikim optužbama zbog izrabljivanja studenata, mahom pripravnika u svojoj firmi. Optuženi su za izrabljivanje studenata u svojoj kineskoj tvornici jer su morali raditi 11 sati dnevno i to volonterski.

Direktor Applea poručio studentima: život je važniji od posla

Objavljeno 19.05.2015.

Glavni direktor moćnog Applea, tvrtke koja ima više gotovine od mnogih zemalja u govoru na dodjeli diploma na Sveučilištu George Washington imao je jednostavnu i jasnu poruku. Tim Cook studentima je poručio da nije dobro da sve žrtvuju za novac.

Amazon, Apple i Google u ratu za e-knjige

Objavljeno 22.04.2010.

Za koga navijate? Za ekipu koja vam želi prodati online knjigu po najnižoj cijeni, prijeći na model direktnih dealova s autorima i polako i sigurno ubiti izdavačku industriju ili za tabor kojem je stalo da izdavači sami određuju cijenu te i dalje ostanu posrednici između pisaca i publike?
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se